14-18 közötti lányok, akik professzionális sminktermékeket, sminkeszközöket használnak! Miből telik rá?
ma 14:44-es válaszoló vagyok.
Havonta olyan 50-70000 környékén:-)
Havonta 50-70 ezer Forintot? O.o
Az szép!
Én 16 éves vagyok, MAC és MANHATTAN termékeket használok, ezek a kedvenceim.
Az én keresztanyám kozmetikus, szokott menni 4 havonta szakmai kiállításokra, ahol a DM-ben kaphaó 2500-3000 ft-os MANHATTAN alapozókat, kompakt púdereket kb 500-FTért megkapja közvetlen a MANHATTAN-esektől.
Csak hogy lássátok, hogy egyes boltok mennyit dobnak rá az eredeti árra...!
Szóval a MANHATTAN termékeket innen vásárolom fel, úgy hogy elkísérem mint "tanuló" . Ekkor körülbelül 20-30 ezer forintot költök, de ha belegondoltok abba amit az előbb írtam rájössz, hogy egy ilyen helyen mennyi mindent vehetek ebből.
MAC termékeket pedig félévente veszek, olyankor is körülbelül ennyit költök el, de nekem van, hogy ezek a termékek 1-2 évekig is elég. Inkább a kompaktpúder az, ami nálam fogyó eszköz de azért az is kibír fél évet.
Ilyenkor a szüleimtől kapok pénzt, illetve keresztanyám is besegít.
Zsebpénzből nem igazán veszek sminkterméket.
En 18 eves vagyok es tobbnyire az Avon termekeit hasznalom (ez sem a legrosszabb minosegu simk termekeket arulja) mivel avon terjeszto vagyok ajandekba kapok neha cuccokat a cegtol vagy a "nyert penzen"vasorolok magamnak mas termekeket..ajanlom az avont mert elerheto aron van es minosegi termekekt kinal.
csak oda kell figyelni mit veszel meg. Egyebkent meg sulizom es a zsebpenzem havi 300 RON nem tudom mennyi az forintban de itt nalunk Romaniaban nem tul sok, szoval ne stresszelj azon h mit hasznalsz!
hasznald azt amit megengedhetsz magadnak!
Szia!
Sminkelem magam, de vagy 3-4 hónaponként szoktam venni alapozót. Igaz az drága(3000 ft körüli) de mínőségi és nekem sokáig el is tart mert nem kenek az arcomra fél tonna vakolatot. A szemceruzám már legalább 4-5 éves(csak feketét használok), szempillaspirált pedig évente/ fél évente veszek és próbálok aránylag jobb minőségűt venni. Most Astor van azt hiszem. Ugyanígy vagyok a körömlakokkal is: kevesebb van, de az jobb mínőségű és tartós.
Arra a kérdésre pedig, hogy honnan van, honnan volt a válaszom az, hogy az ösztöndíjamból és suli mellett dolgozgatok. Naa jó a szemceruzámat még anyukámtól kaptam általános iskolában, mert ballagásra kifesthettem magam.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!