Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orr piercing szeretnék?

Orr piercing szeretnék?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy aki szúratta a orr pc-t és kivette annak maradt lyuk a pc helyén?

Csúnya maradt?

Én most fogom megcsináltatni csak attól félek, hogy ha egyszer majd ki szeretném venni akkor ott marad egy nagy lyuk.

Volt köldök pc. csak a terhesség miatt ki kellett vennem és hát annak a helyén igen csúnya maradt a hasam.

Tudom az jóval nagyobb!

2011. febr. 4. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
be fog hegesedni, ha majd egyszer kiszede és feltünőbb helyen van, mint a köldököd!
2011. febr. 4. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van az orromba piercing, de nem vettem ki. Egy barátnőm igen, már be is nőtt neki a lyuk, és már ő se tudja, hol lehetett, nem látni neki.

(Most kivettem, hogy megnézzem milyen lenne anélkül, és nem nagyon látszik a lyuk.)

Nekem a köldökömben volt régen, de ki kellett vennem. Ott nekem már nem látszik a két lyuk, csak érezni, ahol az a fém átment rajta, annak a helyét.

21/N

2011. febr. 4. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor lyuk lesz ott mint a piercing szára. Idővel összébb fog húzódni.

Ha úgyérzed megfogod bánni ha már kivetted ne csináltass.

2011. febr. 4. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a két választ!
2011. febr. 4. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Várok még további tapasztalatokat!

2011. febr. 4. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem fél évig volt orrp-em, aztán kivettem. Nagyon kiábrándított, hogy a (már bocsánat) legputribb nők is orrpiercinget viselnek, és emiatt olyan közönségesnek éreztem a sajátomat is.

A lyuk 2 nap alatt benőtt, tehát már nem tudtam visszarakni (csak kíváncsiságból próbáltam ki) de a helye meglátszik. Pedig 1 éve már, hogy nincs az orromban.

Tényleg összehúzódik valamennyire, de kizárt, hogy teljesen eltűnjön. Így utólag már bánom, még akkor is, ha nem olyan feltűnő a helye.

Szóval én nemmel szavazok:)

2011. febr. 4. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen neked is!

Most megint elbizonytalanodtam + a férjemnek nem is tetszik, csak azért ment bele mert látja rajtam mennyire szeretnék.

2011. febr. 5. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!