Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek meik alapozo jo?

Szerintetek meik alapozo jo?

Figyelt kérdés

Hey! Alapozot szeretnek venni, de nem tudom h milyent vegyek, mert eddig meg nem hasznaltam ...

Gondoltam h Avontol veszek, de nem tudom h megeri-e ... Ti mit javasoltok? :D

2011. febr. 2. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
ha tényleg jó alapozót szeretnél, sőt a legjobbat, akkor MAC-et vegyél.
2011. febr. 2. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
meLYik
2011. febr. 3. 09:30
 3/10 A kérdező kommentje:
todom h a Mac az tenyleg nagyon jo, de az a gond v vle h draga is :|
2011. febr. 3. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Rossmannban az Essence termékeket. 1000 Forint körül lehet kapni alapozót, és élőben sokkal könnyebb megtalálni a megfelelő színt az arcodhoz, mint fotó alapján az Avonból.

Én Essence alapozót használok, az antibakteriális hab állagút, és nagyon meg vagyok vele elégedve! :]

2011. febr. 3. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
2011. febr. 3. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Dr. Hauschka, Logona, Sante
2011. febr. 3. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:

vagy kérj avonból alapozómintát amikor rendelsz és akkor könnyen ki lehet választani, nem kell kép alapján..és nagyjából azért látod kb melyik árnyalat az ami pl tuti nem (gondolok itt a nagyon sötétre, vagy épp majdnem fehérre).

amúgy én mac-et javaslom szintén. drága igen, de megéri, főleg ha nem naponta alapozol.. nekem viszonylag sokáig bírta..

de a loreal és max factorok is beváltak :)

2011. febr. 3. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:

hat, az a cucc, h avontol alapozomintat nem tok kapni, mert en az unokatestveremtol szoktam rendelni, es nki nincs oasmilye.

en napota szoktam sminkelni, es ezert kene 1 oan alapozo ami tartos es nem folyik el ... foleg amikor suliban vok.

am, koszi a tippeket :)

2011. febr. 3. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
az alapozómintát külön lehet megrendelni. asszem 49-69ft /db áron mozog most..de múltkor csomagban vettem 5db-ot 150ft-ért
2011. febr. 4. 12:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Hello ... vegul is vettem 1 alapozot :) ...

tobb mint 1 ora probalgatas utan vegre tudtam 1et valasztani, ami megfelelo szamomra ... :D

[asszem h az unokatesomat megbolonditottam a vasarlasommal :D :))]

Astor Mattitude HD, akit erdekel ;)

-> [link]

2011. febr. 7. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!