Szerintetek meik alapozo jo?
Hey! Alapozot szeretnek venni, de nem tudom h milyent vegyek, mert eddig meg nem hasznaltam ...
Gondoltam h Avontol veszek, de nem tudom h megeri-e ... Ti mit javasoltok? :D

Nézd meg a Rossmannban az Essence termékeket. 1000 Forint körül lehet kapni alapozót, és élőben sokkal könnyebb megtalálni a megfelelő színt az arcodhoz, mint fotó alapján az Avonból.
Én Essence alapozót használok, az antibakteriális hab állagút, és nagyon meg vagyok vele elégedve! :]

vagy kérj avonból alapozómintát amikor rendelsz és akkor könnyen ki lehet választani, nem kell kép alapján..és nagyjából azért látod kb melyik árnyalat az ami pl tuti nem (gondolok itt a nagyon sötétre, vagy épp majdnem fehérre).
amúgy én mac-et javaslom szintén. drága igen, de megéri, főleg ha nem naponta alapozol.. nekem viszonylag sokáig bírta..
de a loreal és max factorok is beváltak :)
hat, az a cucc, h avontol alapozomintat nem tok kapni, mert en az unokatestveremtol szoktam rendelni, es nki nincs oasmilye.
en napota szoktam sminkelni, es ezert kene 1 oan alapozo ami tartos es nem folyik el ... foleg amikor suliban vok.
am, koszi a tippeket :)

Hello ... vegul is vettem 1 alapozot :) ...
tobb mint 1 ora probalgatas utan vegre tudtam 1et valasztani, ami megfelelo szamomra ... :D
[asszem h az unokatesomat megbolonditottam a vasarlasommal :D :))]
Astor Mattitude HD, akit erdekel ;)
-> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!