A "nem szoktam sminkelni" kijelentésbe mi nem tartozik bele?
Arról van szó, hogy "megismertem" egy 15 éves lányt egy internetes fórum által, aztán elkezdtünk csevegni MSN-en, és remekül kijöttünk egymással, jó kép alakult ki bennünk egymásról, meg minden. Kedves, érdeklődő, de inkább visszahúzódó lány. Nemrég elhívtam egy egyszerű délutáni közös programra (kiállítás, ami őt is érdekli), hogy felmérjem hogy viselkedünk élőben egymás társaságában (egyébként akkor láttuk egymást először), aztán ez alapján tudjak dönteni mi legyen később.
Még régebben említette, hogy nem sminkel, viszont a találkozásunknál feltűnt, hogy kihúzta a szemeit, és azt is megkockáztatom, hogy szempillaspirált is használt. A kérdés az, hogy ez a minimális smink belefér-e a "nem szoktam sminkelni" állításba, és akkor megszokott nála, vagy valószínűbb, hogy imponálni akart nekem? Esetleg épp hogy mostanság szokott rá, tőlem függetlenül?
Előre is köszönöm a választ, lányok.

ez a szemkihúzás és a szempilla spirál nem sok :D
gondolom ő úgy gondolta, hogy neked így jobban fog tetszeni :D

Amikor még egyáltalán nem sminkeltem magam, akkor a "nem sminkelem magam" annyit takar, hogy fényes ajakbalzsamon kívül semmit sem használok.
Most, hogy imádok sminkelni a "nem sminkelem magam" is teljesen más jelentést takar: azt nevezem így, amikor csak púder van rajtam (de alapozó és korrektor nincs), a szememet pedig csak fehér szemcerkával húzom ki és kifestem a pilláimat.
De lehet, hogy tényleg nem sminkeli magát, és tetszeni akar neked;)

Lehet, hogy azóta rászokott.
De valószínűbb, hogy tetszeni akart neked.

Nem lehet, hogy a "nem szoktam sminkelni" dolgot úgy értette, hogy iskolába, vagy ha boltba megy, akkor nem sminkel, de alkalmakra (randevú, étterem, kiállítás, stb.) igen?
Egyébként (szerintem) a szemkihúzás, és a spirál igen minimál dolog ;]
Félreértések elkerülése végett két dolog.
1) Nincs semmi baj a szemkihúzással és egyebekkel, szép az.
2) Tekintettel a helyzetre (első személyes találkozás, először láttuk egymást, mindkettőnk személyisége), próbáltam úgy elhívni, hogy ne tűnjön semmiféle randinak, ehhez kicsit füllentettem is. Aztán lehet, hogy hiábavaló volt, mert nagyon is jól tudja, mire gondolok, hiszen nőből van. :)

Attól függ hány éves. 18 alatt még sminkelésnek számít ez is... a föltt már durvább dolgok is belférnek.
Lehet, hogy nem sminkel napi szinten... de a nők azért kicsit kikenik magukt ha mennek valhová.

Valószínű hogy csak tetszeni akart.
Ha egy lány először találkozik egy fiúval, majdnem biztos h kisminkeli magát :)

Szerintem leesett neki, hogy randi és ezért sminkelte ki magát. :)
Én hétköznapokon púdert, szemceruzát, halvány szemhéjpúdert és szempillaspirált használok, nálam ez már a 'sminkelek' kategória. Lehet, hogy ő egyébként nem sminkel, de szerintem ha egyszer egy lány ráérez (tapasztalat), akkor utána rendszeresen sminkel.
Egyébként tök rendes fiú lehetsz, több ilyen kellene, mint te! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!