Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nekem eléggé "vastag a szám"....

Nekem eléggé "vastag a szám". Mivel tudnám "kisebbé" tenni? Ilyen általános rúzs, vagy szájfény, vagy szájceruza? És még egyéb ötletek?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat:)
2009. febr. 7. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szájfénnyel inkább kiemeled.A szájceruza is azért van hogy nagyobbnak tűnjön,hogy ki emelkedjen.Hiszen nem huzhatod meg a vonalat az ajkad közepén.Szerintem nincsenek ilyen trükkök.Fogadd el.Valaki él hal a vastag ajkakért.
2009. febr. 7. 18:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. febr. 7. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jajj:) Örülj neki:)
2009. febr. 7. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak rá sminkelési tippek, hogy kisebbnek hasson!Válassz olyan szájkontúr ceruzát, amelynek színe megegyezik az ajkad színével, és a szád eredeti kontúrjától kicsit beljebb húzd meg a vonalat, majd enyhén satírozd a többi részen! Ezzel elvileg kisebbnek hat majd, de ne válassz csillogó rúzst, vagy szájfényt, mert az nagyítja. Használj matt rúzsokat!

Remélem segítettem! ;)

2009. febr. 7. 18:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyik választ, és az utolsó válaszolóét főként:)
2009. febr. 7. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Orulj a szadnak, tudod sokan megmuttetik, hogy vastagabb, teltebb legyen!!!
2009. febr. 8. 05:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Használj sötétebb színű rúzsokat, mint amiket szoktál

a szájfényt felejtsd el, mert optikailag nagyobbítja a szájat, főleg ha az ajkaid középépre kened

üdv:ruccsiiii

2009. febr. 8. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
de szeretnék vastag ajkakat :) szerintem fogadd el :) nagyon sok férfi odavan érte ;)
2009. febr. 8. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Alapozd az ajkaidat is, használj matt rúzsokat, lehetőleg sötétebbet. Bőrszínű szájkontúrral, vagy korrektorceruzával rajzold körbe az ajkad vonalát belül, a rúzst ecsettel kend fel. Kell hozzá némi gyakorlat, de megéri. (Én pont az ellenkezőjét szoktam... Ha nem tetszik az ajkad, cseréljünk :) )
2009. febr. 12. 21:44
 10/11 anonim válasza:

Ne rejtsd el a szádat, inkább hangsúlyozd. Sokat szeretnének, szép, telt ajkakat:)

Legyél büszke arra, amit van.. és fő az önbizalom

2009. márc. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!