Nekem eléggé "vastag a szám". Mivel tudnám "kisebbé" tenni? Ilyen általános rúzs, vagy szájfény, vagy szájceruza? És még egyéb ötletek?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat:)2009. febr. 7. 18:19
1/11 anonim válasza:
Szerintem a szájfénnyel inkább kiemeled.A szájceruza is azért van hogy nagyobbnak tűnjön,hogy ki emelkedjen.Hiszen nem huzhatod meg a vonalat az ajkad közepén.Szerintem nincsenek ilyen trükkök.Fogadd el.Valaki él hal a vastag ajkakért.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. febr. 7. 18:35
4/11 anonim válasza:
Vannak rá sminkelési tippek, hogy kisebbnek hasson!Válassz olyan szájkontúr ceruzát, amelynek színe megegyezik az ajkad színével, és a szád eredeti kontúrjától kicsit beljebb húzd meg a vonalat, majd enyhén satírozd a többi részen! Ezzel elvileg kisebbnek hat majd, de ne válassz csillogó rúzst, vagy szájfényt, mert az nagyítja. Használj matt rúzsokat!
Remélem segítettem! ;)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyik választ, és az utolsó válaszolóét főként:)
2009. febr. 7. 18:54
6/11 anonim válasza:
Orulj a szadnak, tudod sokan megmuttetik, hogy vastagabb, teltebb legyen!!!
7/11 anonim válasza:
Használj sötétebb színű rúzsokat, mint amiket szoktál
a szájfényt felejtsd el, mert optikailag nagyobbítja a szájat, főleg ha az ajkaid középépre kened
üdv:ruccsiiii
8/11 anonim válasza:
de szeretnék vastag ajkakat :) szerintem fogadd el :) nagyon sok férfi odavan érte ;)
9/11 anonim válasza:
Alapozd az ajkaidat is, használj matt rúzsokat, lehetőleg sötétebbet. Bőrszínű szájkontúrral, vagy korrektorceruzával rajzold körbe az ajkad vonalát belül, a rúzst ecsettel kend fel. Kell hozzá némi gyakorlat, de megéri. (Én pont az ellenkezőjét szoktam... Ha nem tetszik az ajkad, cseréljünk :) )
10/11 anonim válasza:
Ne rejtsd el a szádat, inkább hangsúlyozd. Sokat szeretnének, szép, telt ajkakat:)
Legyél büszke arra, amit van.. és fő az önbizalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!