Mi ennek a neve? Fiókos szekrényke
Figyelt kérdés
sok-sok pici fiókja van..
http://www.youtube.com/watch?v=oXUrMKywfl0&feature=fvw
ebben a vidiben látszanak ilyenek
ha bárki pesti tudja hol lehet ott ilyet venni olcsón..ázsia center vagy bármi akkor kérem írjon egy árat kommentbe
és ha valaki megtenné hogy vesznekem azt nagyon megköszönném (természetesen előre kifizetném)
üdv
2011. febr. 1. 18:01
2/6 A kérdező kommentje:
lehet volt többféle is a vidiben én a műanyagra gondolok..arra még nem hallottam h.komód
köszi
üdv
2011. febr. 1. 18:25
3/6 anonim 

válasza:

fiókos rendszerező...utoljára a KIK-ben(nem kika, hanem a textil diszkont) láttam, kicsiben, és nagyban is volt.
4/6 anonim 

válasza:

Műanyag, fiókos irattároló. Ilyeneket bármelyik nagyobb papír-írószer üzletben lehet venni. Nem olcsók.
5/6 anonim 

válasza:

De, még eszembe jutott, hogy barkácsáruházakban is kapsz hasonlókat, jó áron!!
6/6 A kérdező kommentje:
hello!
köszi
igazábol nekem a minősége tök mindegy milyen..úgyis kibélelném, és mozgatva sem lenne hogy törjön szóval lehető legolcsobban szeretném max 2ezerig..de akkor sok fiókja legyen
körbenézek barkácsboltban
köszi
2011. febr. 10. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!