Nyelv piercingel való tapasztalataitok?
Minden k*rvának van már.
Vmi mást csináltass inkább ha még tervezed v ha van igyekezz ne látszatot kelteni vele.
Akiket én ismerek itt Miskolcon és Borsod többi részén azoknak a fele csak a b*szás miatt hordja.
Látod az előttem lévő is mekkora k*rva h normálisan nem tudott szopni helyette nyelv pc-vel akarja magát menővé tenni.
18/F
Épp karácsonyi kaján voltunk és lecsavarodott a felső golyó (csak azt nyeltem le, nem az egészet), nem vettem észre, csak azt, hogy kiesik a nyelvemből, de már késő volt.:D
Ha fiú vagy, akkor sem gáz, bátyámnak is van, neki kb. 4 éve.(és 33 éves)
Orvosi legyen először mindenképp, alul-felül golyóval.
Kell majd öblögető (corsodyl), ezzel ha rendszeresen öblögetsz, semmi probléma nem merülhet fel.Evés közben vigyázz, mivel hosszú lesz a szára könnyen ráharaphatsz és az eléggé kellemetlen.Első héten pépeseket tudsz majd csak enni (bár én próbálkoztam mással is, de egy minipizza kb. fél óra volt, úgyhogy felesleges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!