Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tapasztalatok Annemarie...

Tapasztalatok Annemarie Börlind, Dr. Hauschka dekorkozmetikumokkal?

Figyelt kérdés

Azért figyeltem fel rájuk, mert biok (ha jól értelmezem a honlapjaikon írtakat).

Kérdésem azokhoz szól, akik használtak már ilyeneket -meg voltak elégedve a minőségükkel (tartósságukkal, színárnyalataikkal stb.)?

(Főleg a rúzsok, szájfények, szemhéjpúderek érdekelnének.)

2011. febr. 1. 11:43
 1/2 vipagi válasza:
szia! Én Börlind terméket használtam már egy párat, krémek, testápolók, dekorkozmetikumok és én szeretem őket, valóban biok. A rúzs, alapozó jó, a szemceruzái nem jöttek be viszont, mert nagyon hamar elkenődnek, kontaklencsét viselőknek nem igazán ajánlom. Tartósnak nem igazán mondhatóak, ahhoz gondolom már valami mű dolgot kellene belekeverni. De inkább többször rúzsozom, szájfényezem be magam, viszont káros anyagoktól mentes.
2011. febr. 7. 09:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, nagyon hasznos volt! :-)
2011. febr. 7. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!