Mi számít "alapsminknek"? Ha sminkeltek, mi az amit mindig használtok és mi az, amit néha?
nekem az alap:
primer, alapozó, púder, néha pirosító.
szemceruza (barna/fekete/szürke), szemhéjpúder (általában fekete, szürke, rózsaszín, barna, bézs)
szempillaspirál.
ritkán rúzs, szájfény. illetve szájfényt mindig használok, de mivel hamar lejön így nap közben nem kenegetem már újra szóval az úgy elmarad :
alap:szempillaspirál+szemceruza
Ha randira készülök vagy van valami esemény akkor ezek mellé hozzájön a korrektor,szájfény és a szemhéjfesték+néha még pirosító is.
15/L
Alap:
Korrektor az apróbb bőrhibákra, szem alatti karikákra.Szempillaspirál, mert amit most használok, az nagyon szépen kiemeli a szememet.Szájfény vagy ajakápoló, mert imádom és mások szerint szép a szám, így egy picit kiemelem vele.
Egyéb plussz:
Ha mitteszeresebb, pattanásosabb a bőröm vagy ha nagyobb alkalom van egy kis alapozó és púder, szépen eldolgozva, hogy ne látszódjanak a bőrhibák, de ne legyen maszkos a hatás.Ezenkívül néha szemceruzát (barnát vagy feketét) és/vagy szemhéjpúdert (barnás és barackos árnyalatokat) használok.Meg ugye szempillaspirál és ajakápoló vagy átlátszó szájfény.
Lehet, hogy így soknak tűnik ez a smink, de összességében nem sok ez és ezt a bővebb sminket csak alkalmanként használom:)
15/L
Alap: korrektor, púder (T-zónában fénylik a bőröm és muszáj), szempillaspirál, ajakápoló.
Ha olyanom van, akkor alapozót is teszek fel, kihúzom a szemem tussal vagy szemceruzával.
Alkalmakra: alapozó, korrektor, púder, tus, szemhéjpúder, szempillaspirál, szájfény vagy rúzs.
14/L (lassan 15)
Alap: tus, spirál, szájfény.
A bővített kiadás csak alkalmakkor van, akkor használok még szemhéjpúdert, csillámló izéket is.
Az arcbőrömre nem kenhetek semmit, tehát alapozó, korrektor, púder számomra tiltólistás.
16/L
Alap smink a nude hetkoznapi smink, ami szerintem :alapozo, korrektor,puder,szempilla spiral,ajakapolo vagy szinezo ez a nagyon alap.
Amiből az én hétköznapi sminkem áll:primer,alapozo,korrektor,puder,bronzosito,szemhejalap,tus,szempilla spiral, atlatszo szemoldol formazo gel, szajfeny vagy nude ruzs, kis highliter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!