Honnan rendelhetek ecsetkészletet?
olyan honlap kéne ahonnan maximum 3ezerért tudok rendelni pkg val együtt
és ahol NEM paypal al lehet fizetni
és olyan készlet amiben a következő ecsetek isbenne vannak
ferde ecset, többféle, szemfestékecset
alapozóecset, szempilla fésűből már több is van :)
Hát ha gagyit akarsz, akkor menj el egy kínaiba, vagy egy drogériába, ott talán kijön 2-3 db ecset 3000 forintból, de minőségből esélytelen. alapozóecsetet én még sehol nem láttam 4000 alatt, ferde ecset is olyan 2000-3000 forint a Douglas-ban, a szemfestékecseten meg nem tudom mire célzol. Applikátor, vagy rendes állatszőr ecset?
Mindenesetre ezt 6000-nél olcsóbban semmiképp nem úszod meg. Én Vaterán rendeltem Bobbi Brown ecsetkészletet, 12 db-osat 6000 forintért, lehet, hogy nem eredeti, viszont nagyon jól lehet használni, nem hullik a szőre stb. Ha pesti vagy személyesen is át tudod venni. Háromezer forintért esélytelen, hogy találj, de ha mégis, nagyon ügyes vagy. :D
Igenis lehet jó áron találni ecseteket! A Marionnaud ecsetei például nagyon olcsók és meglepően jók.
1000 Ft körül van szinte az összes.
a vaterás-teszveszes mac az igen kamu, viszont jó minőségűek szerintem.
alapozóecset az igen drágább szokott leni, de pl douglasban is vettem már alapozóecsetet vmi 1800-2000ft körül.
vagy: ezeken az aukciós oldalakon ha veszel palettát jár hozzá sokszor egy elég nagy ecsetkészlet..én most azon gondolkozom erősen :) bár az drágább.. de 3000ft postával? hát szerintem nem fog menni.. mert azokba a mac utánzatokba se sok ecset van amúgy...
azért vagyok gondban mert főleg, alapozó, pufi,ferdecset, meg ilyenek kellenek..
amik az ilyen 6dbos mütyikben nincsenek benne..
bár lehet venni külön..de azért db jáért 2-3ezer ft :S
sokallom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!