Enyhén kancsal szemet hogyan lehet úgy sminkelni, hogy nem tűnjön fel?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 10:58
2/3 Adri baba válasza:
Iazából sehogyan,de nem ajánlom a túl erős sminket a szemed körül.használj a szemednél természetes árnyalatokat,bézs stb.És ne csinálj hatalmas szempillákat se.
Szerintem a szádon legyen a hagsúly és akkor minden rendben lesz!
3/3 anonim válasza:
szerintem meg f*sd le, hogy kancsal vagy. én is. és? :| mégis sminkelek, ettől nem leszek kevesebb. :D ha valakinek meg nem tetszik, az a saját szegénységi bizonyítványa. nézd már meg, hány embernek van olyan tulajdonsága, amit nem érdemes kihangsúlyozni, vagy elkéne inkább süllyednie miatta a szégyenben, de ő mégis kiteszi, felvállalja, mert lesz.rja?
(egy szintén kancsal lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!