Mi a véleményetek az ilyen rúzsokról?
Figyelt kérdés
A sminkek többi része nem lényeges,csak a rúzsról alkotott véleményetekre lennék kíváncsi:)
2011. jan. 27. 13:46
1/10 anonim 

válasza:

Nem tudom, nekem nem igazán tetszik hétköznapi használatra. Viszont az első képen egészen jól is néz ki. De a második, harmadik már egyáltalán nem tetszik.
:)
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont az ilyen színek tetszenek,és kíváncsi vagyok,kinek mi a véleménye róla:)
Köszi a választ!:)
2011. jan. 27. 14:01
5/10 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem tetszik, és tök hülyén is néznék így ki valószínűleg. Dehát ízlések és pofonok, ha neked ez tetszik, hát ez tetszik. :)
6/10 anonim 

válasza:

Az elsőn a rúzs nagyon szép, meg a többi része a sminknek is. A másik kettő viszont szörnyű, a 3. rúzs mintha nem is lenne szája.
7/10 anonim 

válasza:

Divat magazinokban, képeken még tetszik, élőben furcsállnám :)
8/10 anonim 

válasza:

Az első tetszik, a másik kettő gusztustalan, szerintem senkinek nem áll jól.
10/10 anonim válasza:
Rengetegen használnak olyan árnyalatot amit a 3. képen látunk. Köztük vagyok énis szerintem nagyon szép:D de persze ez sok mindentől függ. pl.: kinek milyen árnyalatú a bőre stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!