Miért jó a szemhéjtus? Én csak ceruzát használom, a tus elkenődik és nem is jobb mint a cerka szerintem. De akkor mi a különbség?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:11
11/13 anonim válasza:
Ha tussal húzod ki, sokkal tartósabb.:)
Nekem az picit sem szokott elkenődni(pedig 800Ft-os tust használok),ellenben a Maybelline szemceruzámmal. Pedig az még jó márka is, ahogy én tudom.
Gyakorold, vagy nézz róla youtube-on videókat, hidd el, nem olyan nehéz használni.:)
Sok sikert!:))
12/13 anonim válasza:
eddig én is béna voltam a tussal amúgy gyakorlás kérdése. és a filces tust vedd meg mert azzal iszonyú könnyű dolgozni.. pl essencebe van egy tök jó és 800ft körül van a vízálló változata pedig +100-tal drágább, de a nem vízálló se jön le olyan könnyen.
valamint van az avonnak a gél állagú szemhéjtus ami ceruza formában van.. és az is nagyon jó, bár elég erős a színe...
13/13 anonim válasza:
Szebben, pontosabban lehet vele sminkelni. És nem mindegyik kenődik el, sőt ritka az, amelyik elkenődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!