Kb 13 évig rágtam a körmömet, most pedig nafyon gyenge lett. Mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
Körömlakk legtöbbször van rajta, mert ahogy megfigyeltem így kevésbé szakad be. 0öt tudok még vele csinálni? Elöre is köszi :)2011. jan. 18. 22:25
1/10 A kérdező kommentje:
Az "mit" tudok még tenni akart lenni xD bocsi xD
2011. jan. 18. 22:29
2/10 anonim válasza:
Lehet kapni gyógyszertárban körömerősítőt,(A vitaminos olaj) vagy Revalid kapszula!
3/10 anonim válasza:
Én nem rágtam a körmömet, de nagyon gyengék az enyémek is. Hajlik, mint a papír, egy mosogatás után szép sorban leszakadnak. Most viszont voltam manikűrösnél és tett rá valami zselét, amitől nagyon jó kemény lett. :) Nincs műköröm hatása (nem is tartom műnek), másrészt pedig nagyon szép. Szerintem ennek érdemes utánaérdeklődni.
20L
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2011. jan. 19. 15:27
5/10 anonim válasza:
Ne rágd többet ha jót akarsz,mert ha rágod akármt csinálhatsz vele sajnos nem lesz szép. Ha pedig nem rágod akkor nemsokára lecserélődik a köröm és az már szép és erős lesz remélhetőleg. :)
6/10 A kérdező kommentje:
kb fél éve nem rágom, de mégis gyenge :S
2011. jan. 22. 16:00
7/10 anonim válasza:
Óh sajnálom,azt nem tudtam. Háát akkor én is azt tudom ajánlani,hogy sok vitaminban gazdag ételeket egyél. Nem lehet,hogy kevés egészséges dolgot eszel?Lehet,hogy ezért nem tudott felépülni a köröm,mert nincs meg hozzá a kellő vitamin. Szerintem a kapszulák feleslegesek...újabb gyógyszerkészítmények,csak a természetes dolgok a hatásosak belülről is :)
8/10 A kérdező kommentje:
egészséges dolgok amiket nap mint nap eszek azok a gyümlcsök. a kapszuláktól nekem is feláll a szőr a hátamon :S
Talán megnövelem ezeket ;)
2011. jan. 22. 21:35
9/10 anonim válasza:
Rendben :) remélem,hogy majd jobbra fordul a helyzet :))
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy :)
2011. jan. 23. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!