Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barry M glitter termékek....

Barry M glitter termékek. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Föltettem nem olyan régen egy kérdést, a csillámporról, ahol valaki megválasztó a kérdésemet. A Barry M-t ajánlotta, hogy itt vegyek szemre való glittert. Valaki tudja hol kaphatnék ilyet, és mi a legolcsóbb, illetve legdrágább verzió? Vannak tapasztalataitok?
2011. jan. 18. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Magyar webshop.

[link]

Magyar vélemény

2011. jan. 18. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon a www.makeuplaza.com a makeup pláza.

Ők is forgalmazzák. Tök jó az oldal.

2011. jan. 30. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a Dazzle Dust híve vagyok és a makeup plázában lehet majd kapni. Én a glitternél jobban szeretem.
2011. febr. 8. 00:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Dazzle Dust, Fine Glitter, Shimmer face and bady.
2011. febr. 27. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Kár méregdrágát venni, mivel a Barry M világhírű a pigmentjeiről és nagyon jó árban kaphatóak a Make Up Plaza -ban. Szerintem itt érdemes vásárolni, mert itt a legolcsóbb (a szállítási költség is). Én a Face and Body porokat is preferálom, mert valami hihetetlen mennyiségű és marha jó minőségű fényes porok erős pigment alapban. A FGD mennyei és a DD porok is fantasztikusak. Aki egyszer kipróbálja őket, szerintem a rabjuk lesz, én is így jártam. Egy blogon olvastam egyszer, hogy van egy Mo-on egy mestersminkes, aki ezekre a porokra esküszik és forgalmazta is őket. Mondjuk megértem, tényleg I. osztályúak.
2012. máj. 31. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A legjobb pigmentjeim a Barry M Dazzle Dust és Fine Glitter porok. Fantasztikus a minőségük, abszolút megértem, hogy miért nyernek folyamatosan díjakat ezek a porok. Egyébként a MUP-ban lehet Sleek pigmenteket is kapni, azok is szuperek. Én amióta a BM-et használom soha nem vettem drága vagy más pigmentet. Elképesztőek a színek, a tartósság, a minőség.
2012. jún. 30. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a márkát, szuperek a BM pigmentek. Versenyeken is sokan használják (bár szeretik hangoztatni, hogy MAC-et használt), de volt, aki már bevallotta, hogy valójában a BM-et használta és nagyon-nagyon meg van vele elégedve.

Nekem FGD pigmentem van a BM-től és imádom! Extra csillogó, apró csillámos nagyon tartós egyszerűen szuper!

2012. szept. 3. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Középkategóriás drogéria-márka, kb a maxfactor, rimmel, catrice szint. Ehhez képest elég jó.
2014. okt. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!