A barátnőm szájpircinget szeretne és én nem szeretném. Hogy tudnám róla lebeszélni?
Figyelt kérdés
És még a cigizésről is de nem tudok rá semmivel se hatni.2009. febr. 2. 17:45
1/3 anonim válasza:
szerintem ha igazán szeret akkor annyit meg tud tenni h amíg együtt vagytok addig nem lesz
viszint ha te is szereted akkor elfogadja
a cigiről meg annyit hogy h mondd meg neki azt hogy amíg veled van addig ne cigizzen és akor legalább akkor nem fogja szívni
2/3 anonim válasza:
hány éves a lány?am ha piercinget szeretne akkor mondhatod neki hogy lehet nyelvrákot kapni...mert am télleg azt lehet kapni..én is nézutem már utánha és ez igaz...:S
3/3 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy milyen gyönyörű és nincs szüksége díszekre ahhoz, hogy szép legyen, mert önmagában, természetesen szép és neked így tetszik. neked eleged van abból, hogy már lassan minden második emberen testékszer van, egyáltalán nem különleges dolog és nem egyedi. az is jó ötlet amit írtak, hogy milyen veszélyei lehetnek. dcsérd a szép, fimom, fiatal, selymes bőrét és sajnálkozz, hogy milyen hamar ráncos lesz és ezért kevesebb ideig lehet ennyire szép. neked mennyire fonots az ő egészsége és neked mennyire rossz így csokolózni, hogy dohányszagú a szája, pdig annyira szeretd az illatát. ( na ezt jól leírtam én javíthatatlan (sajnos) dohányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!