Miért akar apám lebeszélni arról, hogy rövidnadrágot hordjak?
Szerintem ha odafigyelsz arra, hogy ne nézzen ki igénytelenül (ne lógjon ki a hasad, ne legyen túl szoros, túl bő, hasonlók) akkor nem kell megsülnöd csak azért mert duci vagy:)
17/L
cső vegyél fel msn re:)Kejzi@freemail.hu
am sztem simán hordhatsz rövid gatyot nekem is van egy kis pocakom mégis hordok csk nem nagyon szeretem:D mert kicsit férfias a lábam magyarul szörös:D és nem szeretem ha látják
A párom is mackós alkatú, mégis hord rövid nadrágot, és nem néz ki benne hülyén.
Nehogymár nyáron 40 fokban hosszú gatyában legyél...
Apád, ha szégyenlős, az az ő dolga, akkor ő ne vegye fel, de neked nem muszáj követni:-D
Ne hallgass apádra! Nyugodtan felvehetsz rövidnadrágot, térdnadrágot. :)
Már miért ne állna jól a rövidnadrág?
Én kicsit ducibb lány vagyok, de hát nyáron nem fogok megsülni hosszúnadrágban.
Láttam már mackós pasit rövidnadrágban, és bizony az volt az első gondolatom, hogy de jó nadrágja van. :D
Hordd nyugodtan azt a gatyát!!:) Nekem amúgy a macis pasik jönnek be, szóval hajrá!!:D
Amúgy én is a divatosan gömbölyű (:D) nőci vagyok, de nem fogok megsülni nyáron!!Sőt, bikinit is húzok, hogy ha nagy is, legalább barna legyen a pockóm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!