Jártok sminkeshez? Voltatok már sminkesnél? Ha igen miért?
Több mint 10 éve volt, egyszer jártam sminkesnél, muszáj volt.
Operabálon nyitótáncos voltam, és smink nélkül gáz lett volna, mert a kamerákban egy falfehér plecsni lettem volna.
Magamat meg nem tudom kifesteni, nem volt kitől eltanuljam, és amúgy sem kellett, mert minek?! Engem csak akadályozna mindenben a smink.
Utálnám, ha nem tudnám megdörzsölni a szemem, ha fáradt, utálnám, ha az alapozó összefogná a ruhámat, utálnám, ha nem lehetne rendesen megcsókolni egy fickót, mert rúzsos lesz tőle, stb. A smink csak púp a háton, illetve arcon. :-)
No de az Operabálra kellett, azt elviseltem. Alkalmi smink volt, gőzöm sincs mennyibe került.
12éves korom óta magamat sminkelem, és soha, semmi pénzért nem bíznám egy másik emberre, mert általában nekem úgyse tetszene a smink, amit készít... Ha eljön majd az ideje, hogy komolyabb alkalmi sminket készítsek magamnak(pl szalagavató..) akkor is szépen leülök a kis tükrömmel szemben, és megcsinálom saját magamnak a nekem tetsző sminket. :D És a hajamat is...ahhoz se szeretem ha hozzápiszkál akármilyen "guru"...
17L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!