Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jártok sminkeshez? Voltatok...

Jártok sminkeshez? Voltatok már sminkesnél? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Az aki rendszeresen jár sminkeshez, miért nem otthon festegeti magát, mi értelme van más emberhez fordulni? Az aki pedig csak alkalom adtán megy sminkeshez, miért, milyen alkalomból? Mennyi pénzt hagytok ott?
2011. jan. 18. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Több mint 10 éve volt, egyszer jártam sminkesnél, muszáj volt.

Operabálon nyitótáncos voltam, és smink nélkül gáz lett volna, mert a kamerákban egy falfehér plecsni lettem volna.

Magamat meg nem tudom kifesteni, nem volt kitől eltanuljam, és amúgy sem kellett, mert minek?! Engem csak akadályozna mindenben a smink.

Utálnám, ha nem tudnám megdörzsölni a szemem, ha fáradt, utálnám, ha az alapozó összefogná a ruhámat, utálnám, ha nem lehetne rendesen megcsókolni egy fickót, mert rúzsos lesz tőle, stb. A smink csak púp a háton, illetve arcon. :-)

No de az Operabálra kellett, azt elviseltem. Alkalmi smink volt, gőzöm sincs mennyibe került.

2011. jan. 18. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem jártam soha,de nyáron az esküvőm miatt megyek majd.Én egy nagyon profi sminkest találtam 18.000Ft-ért.Próbasminkkel mindennel együtt kerül ennyibe.De sajnos csak Budapesten vállal sminkelést mi pedig nem Pesten fogunk összeházasodni.De az éri meg a legjobban,de nem tudom mennyire profik,ha elmegy valaki a Mac-be(persze előre egyeztetett időpont alapján)és kisminkelteti magát.15.000Ft,de utána ezt az összeget le lehet vásárolni.A menyasszonyi sminkek a legdrágábbak.18.000Ft-nál többet,sehol ne fizessen senki.Az alkalmi sminkek szerintem 10.000Ft alatt vannak.
2011. jan. 18. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

12éves korom óta magamat sminkelem, és soha, semmi pénzért nem bíznám egy másik emberre, mert általában nekem úgyse tetszene a smink, amit készít... Ha eljön majd az ideje, hogy komolyabb alkalmi sminket készítsek magamnak(pl szalagavató..) akkor is szépen leülök a kis tükrömmel szemben, és megcsinálom saját magamnak a nekem tetsző sminket. :D És a hajamat is...ahhoz se szeretem ha hozzápiszkál akármilyen "guru"...

17L

2011. jan. 18. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer voltan sminkesnél a tablófotózás előtt, mert úgy voltam vele, h azt a fénylépet elég sokáig kell majd néznem, és nézzek ki jól...az alapozó sötétebb volt a bőrömnél, a mellkasom hullafehér volt (fűzőszerű felsőnk volt és nagyon látszott), a fejem meg napbarnított, külön kértem, h ne használjon rózsaszínt, és rózsaszín-fekete sminkem lett...3000 Ft volt...
2011. jan. 18. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó. Megmondanád a keresztnevét annak akinél voltál?
2011. jan. 18. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!