Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most mit tegyek ha letörött a...

Most mit tegyek ha letörött a műkörmöm?

Figyelt kérdés
holnap igy nem megyek iskolába mert tök ciki és nem akarok beégni.Még azthinnék valami csöves vagyok ,vagy hogy igénytelen.Jah és ha a hőillesztéses póthalyam állandóan becsomósodik akkorr-hogy fésüljem ki,hohgy ne jöjjön ki egy kiló hajam?
2011. jan. 16. 21:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

vagd hozza a tobbit is.

hajapolo balzsam.

vagy maradj termeszetes es nem lesznek ilyen problemak.

2011. jan. 16. 22:03
 2/17 anonim ***** válasza:
eez most komoly?
2011. jan. 16. 22:09
 3/17 anonim ***** válasza:
ez most remélem irónia..
2011. jan. 16. 22:32
 4/17 A kérdező kommentje:
miért lenne irónia?Egy kérdés!És normális válaszokat várokk!ennyih
2011. jan. 16. 22:44
 5/17 anonim ***** válasza:
jesszus... inkább elég legyen ha neked jó így : Műköröm, póthaj, ennyiH .....
2011. jan. 16. 22:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

elso vagyok

szerintem a leheto legnormalisabb valaszt irtam.

vagy mi a f@szt akarsz??

varazsoljunk neked kormot meg csomomentes hajkoronat??

kapj mar magadhoz csibelany!!

2011. jan. 16. 22:49
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Ott kellett volna lenned a múltkor a West Balkánban! Remélhetőleg ki sem jöttél volna többé magadtól...

Ha pedig kamukérdés akkor nem értem, mert sok éve már tele van az utca ilyen buta műpics.ákkal. Ez nem új keletű jelenség.

2011. jan. 16. 23:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
"Fő a természetesség ugye!De nekem nem!" :) Vagyonokat hagysz ott hülyeségekért és még örömöd sincs benne.Gondolom,h amúgy kitűnő tanuló vagy.Ennyih... Amúgy sztem vidd vissza,h "eljomjott" :) :) :)
2011. jan. 17. 06:38
 9/17 anonim válasza:
Szerintem Te egy nagyon buta szőke lány lehetsz...már ne is haragudj. Nekem is leesett az egyik műkörmöm pont ma reggel, de én inkább leszedtem az összes többit, mert nincs rá pénzem, hogy újat csináltassak. Szóval találd fel magad Te is... Esetleg menj el a körmösödhöz és kérd meg, hogy azt az 1 körmödet csinálja meg.
2011. jan. 17. 08:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek neki,hogy nem kamuzik a kérdést illetően.Nézzétek meg a helyesírását,bizonyára a műköröm miatt nem megy neki:-)
2011. jan. 17. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!