Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék tetkót csináltatni,...

Szeretnék tetkót csináltatni, de lehet nem kéne :S szerintetek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok 150centi vagyok,és picit husis. de csak úgy kellemesen...nem annyira. ( mielőtt elkezdenétek ledagattozni...:/ )

mindenkét csuklómra szeretnék 1-1 feliratot. eddig a mellemre akartam,de azt elvetettem...

a mellemre ezt akartam * Bonnie & Clyde * :DDDDD

csak úgy poénból... :D

de most komolyan akarok egy tetkót.Illik a stílusomhoz... a megjelenésemhez.

csak az az egy gáz,hogy nemtudom hogy fogok e nőni. :S

mivel most vagyok 150 cm...

nagyon sokat cigizek... gondolom ezért nem nőttem meg.. ( kár volt elkezdeni :/ )meg fogyni is szeretnék egy picit. nem sokat... 5-6kilót. nőni fogok még? lehetne tetkóm?

2011. jan. 16. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nem fogsz már nőni. Akkor áll le a növekedés, amikor az első menzesz megjön.Ilyenkor ugyanis a női nemi hormonok kerülnek előtérbe éa a növekedési lecsökken.
2011. jan. 16. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:

A növekedés nem áll meg az első menzesz után. (???)

Sőt, a cigizéstől sem áll meg.

Ettől függetlenül, 17 évesen már biztosan nem fogsz nőni, de ha a csuklódra akarsz tetkót, akkor amúgy is mindegy. :D Úgyhogy nyugodtan. Végre valaki, aki nem 14 évesen akar varratni :D

2011. jan. 16. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

nőhetsz még 17 évesen, én akkor nyúltam meg, egy év alatt nőttem 12 cmt!!! Szóval lehet még csoda:)

A tetkóról pedig annyit hogy várj vele fél évet, és ha még mindig akarod ugyan azt ugyan oda akkor csináltasd meg, mert különben megfogod bánni és fájdalmas eltávolítani!

2011. jan. 16. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki azt írta, hogy az első menzesz után nem nősz tovább, az hülye. Amúgy még nincs minden veszve, én 19 éves koromban nőttem utoljára, akkor olyan 5 centit egy év alatt, szóval ez egyénenként változó
2011. jan. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!