Szeretnék tetkót csináltatni, de lehet nem kéne :S szerintetek?
17 éves vagyok 150centi vagyok,és picit husis. de csak úgy kellemesen...nem annyira. ( mielőtt elkezdenétek ledagattozni...:/ )
mindenkét csuklómra szeretnék 1-1 feliratot. eddig a mellemre akartam,de azt elvetettem...
a mellemre ezt akartam * Bonnie & Clyde * :DDDDD
csak úgy poénból... :D
de most komolyan akarok egy tetkót.Illik a stílusomhoz... a megjelenésemhez.
csak az az egy gáz,hogy nemtudom hogy fogok e nőni. :S
mivel most vagyok 150 cm...
nagyon sokat cigizek... gondolom ezért nem nőttem meg.. ( kár volt elkezdeni :/ )meg fogyni is szeretnék egy picit. nem sokat... 5-6kilót. nőni fogok még? lehetne tetkóm?

A növekedés nem áll meg az első menzesz után. (???)
Sőt, a cigizéstől sem áll meg.
Ettől függetlenül, 17 évesen már biztosan nem fogsz nőni, de ha a csuklódra akarsz tetkót, akkor amúgy is mindegy. :D Úgyhogy nyugodtan. Végre valaki, aki nem 14 évesen akar varratni :D

nőhetsz még 17 évesen, én akkor nyúltam meg, egy év alatt nőttem 12 cmt!!! Szóval lehet még csoda:)
A tetkóról pedig annyit hogy várj vele fél évet, és ha még mindig akarod ugyan azt ugyan oda akkor csináltasd meg, mert különben megfogod bánni és fájdalmas eltávolítani!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!