Tapasztalatok Estée Luder alapozóval?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz a bőröm, néha egy-egy pattanás is .Sok alapozót kiprobáltam már, Loreal 16 h , Astor Mattitude, Avonos alapozok, Dermacol , ... Most be szeretnék ruházni egy minőségibb alapozóra. Pl. Vichy Dermablend, Chanel Vitalumiere , Estée Lauder ... irnátok véleményeket ?2011. jan. 15. 19:00
1/8 anonim 

válasza:

Haználok Vichy dermablendet és Estée Lauder double weart is,sok különbséget nem tudok tenni,mindkettő ugyanolyan szépen fed,és tartós. A Lauder egy kicsit tartósabb,mint a Vichy. A vichynek sajna a 30ml-es változata megszűnik,mostantól egy stiftben lehet kapni olyan,mint egy rúzs és csak 12 grammos 5500 forint,ez pedig nekem nem éri meg,mert hamar elkenegetném. Próbáld ki az Estée Ludert nem fogsz csalódni! Legalábbis remélem:D
2/8 A kérdező kommentje:
egyiknél sincs maszk hatás? milyen az arcbőröd?
2011. jan. 15. 20:54
3/8 anonim 

válasza:

Nincs maszk hatás. Vegyes börtípusba tartozom.
Egyébként a te arcbőrődre szerintem a Collistar lenne a legjobb,ez száraz börre való alapozó. Nagyon lágy,krémes és gyümölcsös illatú:D
4/8 A kérdező kommentje:
és ezt hol lehet kapni? köszi:)
2011. jan. 15. 21:08
5/8 anonim 

válasza:

6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,kedves vagy :)
2011. jan. 15. 21:16
7/8 anonim 

válasza:

Nincsmit,remélem sikerrel jársz alapozó ügyben:D
Minden jót!
8/8 anonim 

válasza:

Nekem EL Double Wear Light van. Sokkal tartósabb, mint az előző alapozóim, és nincs maszkhatása vagy természetellenes színe. Pedig nekem nagyon világos a bőröm, nehéz rá jó alapozót találni.
Anyukám patikus, ő azt szokta mondani, hogy a Vichy alapozók általában "sárgásabb" tónusúak, szóval sok embernek emiatt kiesnek. De minőségre jók, és kellemes az illatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!