Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence rúzsról mi a véleménye...

Essence rúzsról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
És melyik szín tetszik legjobban?
2011. jan. 14. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:

szia, nekem nagyon tetszik, csak még nem vettem, de a kedvencem a frosted és a kiss you.

neked?

2011. jan. 14. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz,van kettő egy barnás árnyalat meg meg van a Kiss you gyönyörű rózsaszín a dobozban,de sajnos a szádon csak csillog rózsaszín színnek ott nyoma sincs. Mondjuk ennyi pénzért...
2011. jan. 14. 22:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:))

Én sem vettem még, majd most tervezem.:))

Nekem kép alapján szinte mindegyik tetszett.:))

2011. jan. 14. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem van almost famous és fairytale, még az előző csomagolásban de megnéztem és a színek ugyan azok maradtak mint régen csak már rózsaszín a külseje. Én nagyon elégedett vagyok velük, mert hétköznapra is simán lehet hordani, nem olyan erős színű, inkább egy ajakápoló és egy rúzs között van félúton. Meg az is jó benne hogy sok rúzzsal ellentétben jó az illata na meg olcsó is. Mondjuk nekem az összes közül csak ez a két szín tetszett. Pl volt amiben hatalmas csillámdarabok voltak, az kicsit 4éveskislányos :S
2011. jan. 14. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem túl csillogóak és a legtöbbnek alig van színe, akkor már inkább a s-he rúzsokat ajánlanám, nem sokkal drágább
2011. jan. 14. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem jók, nekem frosted van, és nem az a barbies rózsaszín hála istennek. csillogós egy picit, jó az illata, színe is van valamennyi, legalábbis fotón látszik, mikor azt viseltem.=D hétköznapi rúzsok inkább, pl. nekem suliba tökéletes, pont azért, mert nem túl erős a színe.

15/L

2011. jan. 15. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz minőség.
2011. jan. 15. 17:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :/

Akkor nem tudom, most mi a valóság...xD

2011. jan. 15. 17:32
 9/10 anonim válasza:
Én imádom az Essence cuccokat, olcsó és nekem sokkal jobban bevállt, mint a többi márka. Sztem próbáld ki mindenkép, aztán majd magad eldöntöd, hogy milyen:)
2011. febr. 14. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!:))

Már vettem, és nagyon tetszik!:))

Sőt, szemhéjtus is nagyon bevált.:))

2011. febr. 15. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!