Soros vagy tincses műszempilla hosszú távra? Ha nem is minden nap, de sűrűn szeretném használni. A saját pilláim szörnyűek.
pedig a 3D-s az ami igazán jó és természetesebbnek hat. nézz körül ha lehet kisebb vidéki kozmetikusoknál, mert van arra olyan aki viszonylag olcsón csinálja :)
nekem olyan van most és nagyon meg vagyok vele elégedve :)
amúgy nekem a tincses nem vált be..bár nem volt ott a ragasztó sem jó, de hamar leestek vagy elmozdult és viccesen állt akkor...
a sorosat még nem próbáltam nekem az már túl mű szóval arról nem tudok véleményt mondani.
amúgy ha beszerzel egy jó ragasztót akkor pár napig esélyed van rá hogy fent marad..de azért csodát ne várj :)
nekem volt már mindenfééle. 3D-sel én se vagyok annyira megelégedve, nekem nem vált be olyan volt mintha valami szőrös bogár lenne a szemem helyén:DD:D
sorosat úgy tudod csak használni hogy reggel fel, este pedig le, vannak köztük szép természetes darabok is. mindezek ellenére én a tincsesre voksolok, most is az van, magamnak teszem fel itthon és ha netán kiesik egy tincs nem kell rohangálni a kozmetikushoz hogy tegye vissza... nekem volt már, hogy 1 hónapig fent maradt a tincses max 2-3 tincs esett ki amikor mostam le a sminkem de ezeket egyből utána tudtam is pótolni. remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!