Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Soros vagy tincses műszempilla...

Soros vagy tincses műszempilla hosszú távra? Ha nem is minden nap, de sűrűn szeretném használni. A saját pilláim szörnyűek.

Figyelt kérdés
Ma rakattam fel kozmetikussal tincseset. Szép, de gondolom folyamatosan pótolnom/pótoltatnom kellene, hogy jól nézzen ki. A sorosat egyszerűbben felraknám itthon, de ugye az meg hamar leesik. Vagy mégse? Ha tartós a ragasztó, és a pillák tövéhez ragasztom, akár napokig is használhatnám? Aztán mondjuk leszedem és visszarakom Valami hosszú távú megoldás? Tapasztalatok? 3D-et nem akarok, elég drága sajnos. Talán majd egyszer.
2011. jan. 14. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

pedig a 3D-s az ami igazán jó és természetesebbnek hat. nézz körül ha lehet kisebb vidéki kozmetikusoknál, mert van arra olyan aki viszonylag olcsón csinálja :)

nekem olyan van most és nagyon meg vagyok vele elégedve :)

amúgy nekem a tincses nem vált be..bár nem volt ott a ragasztó sem jó, de hamar leestek vagy elmozdult és viccesen állt akkor...

a sorosat még nem próbáltam nekem az már túl mű szóval arról nem tudok véleményt mondani.

amúgy ha beszerzel egy jó ragasztót akkor pár napig esélyed van rá hogy fent marad..de azért csodát ne várj :)

2011. jan. 14. 14:12
 2/6 Nesi81 ***** válasza:
Hosszú távon a 3d-s a jó megoldás. Nekem is volt, mondjuk én nem voltam elszállva tőle. Többet vártam. De ízlések és pofonok....
2011. jan. 14. 23:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igazából gondolkoztam már a 3D-n, de nem tudom megéri-e az árát. Szóval aki tud, az segítsen! Az szép marad hetek múlva is? Mert láttam valakin, és nagyon csúnya volt már... A pótlása alkalmanként mennyibe kerül? Azzal csinálhatok bármit? Úgy értem strand, sminkelés...
2011. jan. 15. 14:15
 4/6 anonim válasza:

nekem volt már mindenfééle. 3D-sel én se vagyok annyira megelégedve, nekem nem vált be olyan volt mintha valami szőrös bogár lenne a szemem helyén:DD:D

sorosat úgy tudod csak használni hogy reggel fel, este pedig le, vannak köztük szép természetes darabok is. mindezek ellenére én a tincsesre voksolok, most is az van, magamnak teszem fel itthon és ha netán kiesik egy tincs nem kell rohangálni a kozmetikushoz hogy tegye vissza... nekem volt már, hogy 1 hónapig fent maradt a tincses max 2-3 tincs esett ki amikor mostam le a sminkem de ezeket egyből utána tudtam is pótolni. remélem tudtam segíteni:)

2011. jan. 27. 21:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, segítettél te is, köszönöm! Bár az az igazság, hogy nekem is most tincses van, 2 hete csináltattam. Én is pótolgatom, ha valahol már nem az igazi... Viszont arra gondoltam, kipróbálnám mégis a 3 D-t, bár picit elbizonytalanítottál most. Az is könnyen leesik? Strandolni lehet vele? Pontosabban itt arra lennék kíváncsi, ha valaki nem ajánlja, miért nem?
2011. jan. 28. 12:46
 6/6 anonim válasza:
lehet 3D-el strandolni, meg bármit csinálni. nekem azért nem tetszett az annyira mert ugye mivel ott 1 szál szempilládhoz ragaszt 1 szál műszempillát, ezért nagyon könnyű elfeküdni, könnyen összekuszálódik, nekem pl volt hogy reggelre szana-szét álltak a szempilláim és az istenért se álltak volna úgy ahogy én akartam.
2011. febr. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!