Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell helyesen sminkelni?

Hogyan kell helyesen sminkelni?

Figyelt kérdés

Régebb óta használok alapozót és púdert, de sosem lesz olyan szép sima felületű. Miután felviszem az arcromra az alapozót illetve a púdert a két szemöldököm között apróbb bőrdarabkák ( vagy nem tudom pontosan mik ) keletkeznek. Ezek mitől vannak ? Egyébként kézzel szoktam az alapozót, a púdert pedig nyilván púderecsettel.

Ráadásul mindig olyan maszk szerűvé válik az egész, pedig utóbbi időben mindkettőből alig teszek. Szerintetek miért van ez ? Mit nem csinálok jól ? Illetve mit kéne másképp csinálnom? :)

Áá és ha már itt tartok .. igaz nem kapcsolódik teljesen a témához, de arra lennék még kíváncsi, hogy miután felteszem a szájfényt és megérkezek az iskolába vagy akárhova, tehát egy bizonyos idő elteltével lehámlik, mint a bőr, ha leégett. Ez természetes ? Talán a hidegtől van ?

2011. jan. 13. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Heti egyszer használj arcradírt. Milyen márkájú terméket használsz? Mármint alapozót meg púdert?
2011. jan. 13. 19:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Alapozóból van két fajtám is amit váltogatok:

- Sissi, Fluid Make Up

- ColorTrend- től az a fekete rózsaszín tubusos

A púderem pedig szintén ColorTrende -s.

2011. jan. 13. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Értem,nem használtam még ezeket. Én is ujjal viszem fel az alapozót ezzel nincs gond,szerintem az alapozóddal van baj. Esetleg ha tudsz próbálj ki másikat.
2011. jan. 13. 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Hát most már elhasználom a kettőt, de ha elfogy biztosan keresek egy nagyon jó alapozót :)
2011. jan. 13. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne hetente arcradírt használni, illetve alapozó használata előtt be kell kenni a bőrt egy könnyű hidratálóval, vagy primert kell használni. Szertintem az alapozóid minőségével is baj van. Szájfénynél még sosem tapasztaltam olyat, mint amit leírtál, szerintem itt is a termék minődégével lehet a baj.
2011. jan. 13. 20:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom. A szájfényeim is szinte mind avonosak. Bár lehet alapból ezek a termékek nem érnek semmit. :S

Egyébként azok a termékek amik a drogériákban ( Dm, Rossmann ) azok jobbak, vagy ott is változatos ?

2011. jan. 14. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Bár nem szeretem az Avonos sminkeket, de a szájfényeik nem rosszak. Nem lehet, hogy nagyon száraz a szád? Én a drogériás sminkek közül az Essence-t, Astort, Lorealt szeretem.
2011. jan. 14. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén nekem kicsit sem jöttek be az avonos termékek,pedig tényleg nagyon ízlésesek így katalógusban meg persze élőben is,de ár/érték arány szerintem nincs rendben,mert sz*r és ehez képest viszonylag drága. Persze ez csak az én véleményem van aki imádja a termékeit.Ha elfogy ez a két fajta alapozód akkor próbálj ki egy másikat. Alapozóból mindig érdemesebb drágábbat venni,jobb mínőségüt amik nekem beváltak.

Vichy dermablend

Max Factor miracle touch

Astor perfect stay

Estée Lauder double wear

Ezek nem maszk hatásúak,legalábbis nálam nem. Az Astort havonta legalább egyszer akciósan adják a Rossmanban,ilyenkor kb 2200 forint,szerintem megéri ennyi pénzért meg pláne,persze nem marad rajtad 24 óráig ahogy a reklámban mondják,de szépen fed,nekem 10 órát kibír,vízálló és egy csepp maszk hatás sincs. Remélem tudtam segíteni. Minden jót:)

2011. jan. 14. 21:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek. És igen sokat segítettél. :)

Ja és egyébként a púder minősége nem olyan fontos ?

2011. jan. 14. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
De biztos fontos,csak erről nem tudok nyilatkozni,mert sosem használtam púdert:D Állítólag a rimmelnek van egy púdere, valami stay matte,barátnőim sokat dícsérik.
2011. jan. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!