Hol lehet Budapesten ilyen kis cuccokat venni? (kép)
Figyelt kérdés
A blogger lány nem pesti, és nekem kellenek ilyenek (a pici körömdíszítők), pontosan ilyenek, igazából a tartójuk miatt. :D Eh...
2011. jan. 13. 10:31
1/10 anonim 

válasza:

Akármelyik gagyiboltban. :D Szóval ahol ilyen gagyi no name sminkek meg körömlakkok vannak, ott ilyen is van, gondolom krömös üzletben is, de olyanban nem voltam és nem is leszek. :D Ha szegedi vagy esetleg, akkor javaslom a Kincsesládát vagy mi annak a neve.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor szétnézek, bár gagyiboltban nem ismerem ki magam, de ma délután majd kutatok :D
2011. jan. 13. 10:48
3/10 anonim 

válasza:

Én kínai boltban láttam ilyet ezer féle színben.
5/10 A kérdező kommentje:
DM, Rossmann nem, nyilván ott néztem először :)
2011. jan. 13. 12:30
6/10 anonim 

válasza:

kreatív és hobbiboltokban. csak nem nyakláncot akarsz csinálni az üvegéből?:D múltkor láttam egy blogon tök jól nézett ki:DD
7/10 anonim 

válasza:

bár azok nem pont ilyenek voltak de hasonló volt az üvegük. de ha kifejezetten a körmödre kell akkor sajna nem tudok segíteni):
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, azért kellene! :)) Lehet, hogy ugyanazt láttuk. Köszönöm, megnézem!
2011. jan. 21. 09:10
9/10 anonim 

válasza:

én itt láttam, lehet h te is?:DD
10/10 Szabina66 válasza:
Szia én ilyet vettem pont olyanban mint a pink szíves a képen! Nem B.P.-en hanem Tamásiban, de a lényeg hogy egy kínai boltban vettem szerintem olyan boltban mindig van!
Sok szerencsét! =]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!