Budapesten hol lehet jó cuccokat vennni?
Ha olcsón akarsz..sokan Asia Centerbe járnak.
Vagy ilyen olcsóbb helyek a Family, Invázió.
Véleményt nem tudok róluk mondani, mert még sose jártam bennük.
HA még belefér New Yorkerbe is be mehetsz vagy C and Aba.
Family,Invázió auchan környékén szokott lenni, illetve Duna Plaza-ba van Invázió.
New Yorker,C and A Westend-be van. (:
www.renovalasbolt.hu
Ez egy turi a Blahán, darabáras, válogatott gyönyörűségek vannak, sosem tudok onnan úgy eljönni, hogy valami ne vegyek.
Nem annyira olcsó (turikhoz képest) de különlegesebb darabok vannak ott mint egy kínaiban (és egy kínainél meg olcsóbb).
A ruchák nagyja új, meg címkés, alig használt. Olyan ruha nincs amin látszik a használat.
Folyamatosan árazzák le a cuccokat vank 500as rész is.
Kb. árak: felsők (teljes áron): 1200- 2100 Ft
Kardigánok, pulcsik: 1500- 2500 Ft
Szoknyák: 950- 2500 Ft
Nadrágok: 1300- 2400Ft
(nem vagyok bennfentes, nem reklám, egyszerűen a kedvenc helyem.
Attól függ, kinek mi a nem drága. Én turiba szoktam járni (Újpest, Árpád út), illetve plázás boltok (H&M, Orsay stb.) leértékeléskor. Amit még tudok ajánlani, az a "Megbolondultunk" anyagbolt-hálózat, ami főleg anygra van szakosodva (300 Ft egy méter anyag, és ahhoz képest tök jó minőségűek), de vannak ruhák is, és gyakran ki lehet fogni egész jó darabokat. Múltkor pl. olyan melltartót sikerült venni 1200-ért kb. Triumphot, ami az Aranypókba később érkezett meg, és vagy 8ezerért vesztegették.
Ja meg kínai meg Asia Center (bár ahhoz képest eléggé nőnek az árak). Táskákat én pl. szinte csak bazárokban meg a kínain vettem, mert szépek, praktikusak, vízállóak (sima fekete, kis díszítéssel, nagy-szval minden belefér-, hosszabb pánttal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!