Ajakdúsító termékek. Mennyire válnak be?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony a felső ajkam, ezért arra gondoltam kipróbálnék egy ilyen újabban divatos ajakduzzasztó terméket. Láttam, hogy gyártott ilyen a Maybelinne, de boltokban nem láttam belőle. Van esetleg aki használt valami ilyesmit és leírná a tapasztalatait? Amúgy mennyibe kerülnek ezek? Köszönöm előre is a válaszokat!2009. jan. 31. 14:08
1/4 anonim válasza:
Én egyszer kipróbáltam egy ilyet, tényleg hat. na de az nem ócska Maybelinne volt, az kizárt, hogy ér vmit. (egy modell ismerősöm ajakduzzasztóját próbáltam ki egyszer, azt hiszem talán Dior volt, és ő is ajándékba kapta..)
de a hatást ne úgy képzeld el, hogy felkened, és akkor fél napig olyan lesz a szád. addig marad olyan, míg le nem nyalod. ha mondjuk buliba teszed fel, és iszogatsz, akkor seperc alatt lejön. a duzzasztó hatás nekem talán úgy 1 órán át tartott. (csak mert szívószállal ittam)
2/4 anonim válasza:
Nekem a S-he márka ajakduzzasztója vált be. Kicsit csíp, de duzzadtabbnak hat tőle az ajkad:)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! A She ajakduzzasztónak pontosan mi a neve és mennyibe kerül?
2009. jan. 31. 19:56
4/4 anonim válasza:
Azok nem tartosak... Szoval szerintem nalad az is bevallhat ha tartos konturt rajzolsz :)es az is elegans es valaszthatsz olyan siznt is amely emgeggyezik a szadeval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!