Műkörmösök! Használtatok már Crystal Nails ridge filler réskitöltőt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mi ennek a folyamata?A fertőtlenítő után kell felkenni közvetlenül?Ha 2-3 hetes a köröm,akkor korrekcióra használható esetleg?Most vettem először mert ajánlották.
A második termék ezen az oldalon :)
2011. jan. 10. 22:52
1/7 anonim válasza:
Még nem használtam, de nekem úgy tűnik, h ez egy alaplakk...
2/7 anonim válasza:
en vettem, es oszinte leszek hozzad. penkidobas volt, ennel sokkal olcsobb es tartosabb trukkok is vannak
3/7 A kérdező kommentje:
Például?Köszi.
2011. jan. 11. 00:15
4/7 anonim válasza:
Én nem értek egyet. Én nekem van, de ez lakkozáshoz van egy barázdakitöltő alaplakk, semmi köze az építéshez.Lakkozás előtt kell használni a megtisztított körömre. Én szeretem nagyon, jól tapad, sok vitamin van benne és többet és bármelyik drágább alaplakknál.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyos vagy!!!
2011. jan. 11. 12:52
6/7 anonim válasza:
semmivel sem jobb mint egy barmilyen mas markaju, negyedennyibe kerulo es nem besargitos lakk
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Igyanúgy mint a Defender fedőlakkja, vagy a High shine, ezek is professzionálisak. A szaguk sem körömlakk szag, hanem olyan vegyszer szagú, cserébe talán a legjobb termékek egyike. Jobb, mint az OPI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!