Eddig 3szor festettem a hajam szőkére. De mind a 3 alkalommal olyan sárgás szint kaptam. Miert?
piszkosszőke,inkább barnás volt a hajam,mikor befestettem..elősször csak egyszerü szőke hajfestekkel,semmi szőkitőpor vagy valami-de alig fogta be a hajam. utánna volt benne az a por is (hidrogén??:D) de attól citromsarga lett,nagyon randa volt:D.
most szőke samponnal csinaltam,de igyekeztem olyan gyöngyházfényüt valasztani.
ahol még ott volt az előző festek,ott pont jora fogta be. de ahol mar kezdett kinőni a hajam,ott megint olyan sargasra,vagy enyhén vöröses arnyalatura fogta be. mar nem olyan mint az első,de én mindig olyan hajra avgytam,mint pl. britney-nek van.olyan szép szőkére,ami majdnem feher,de megse.vagy nemtom:D
mit csinaljak h legközelebb olyan legyen?? :S

Nekem is ez volt a bajom,sokáig.Az akkori fodrászom azt mondta ha platinaszőkére festjük(vagyis arra a tényleg szép,Britneys szőkére)akkor besárgul,mert sok a sárga pigmentem.Őőő mondom okés.Aztán inkább hamvasosra festettük,amit kezdetben utáltam,mert az emberek többsége olyan kérdéseket intézett hozzám,hogy nekem miért ilyen a hajad?Őszülsz?-.-"
szóval,akkor ilyen fehéres-kékes-lilás volt.Nem rossz,csak szokatlan.Aztán ahogy mostam egyre kopott,és fehéres-szőkés lett,amit imádtam:)
Aztán átváltottam rézvörösre,amit most ledobott a hajamról.Most a következő a Liptai Claudia féle világosvörös lesz,szőke melírokkal.
Ja és ha sárgás a hajad,van a Shaumának sötétkék samponja,barátnőmnek sépen helyrehozta..

MENJ EL FODRÁSZHOZ!!!
alap, hogy nem világosítunk hajat házilag. arra való a fodrász. úgyis csak elb...szod, mint ahogy eddig 3x, és tönkre teszed vele a hajadat , gondolom tizenéves vagy hogy ilyen kérdést írsz ki.
a festék meg arra való, hogy befesd saját magadnak a lenövést és ne kelljen pár hetente fodrászhoz rohangálni 8de elsősorban ő mondja meg hogy a festék jó.e)
köszi szépen a valaszokat!:)
majd megprobalom azt a shaumát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!