Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok emo kiegészitöket...

Hol tudok emo kiegészitöket venni és hogytudok magamnak csinélni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt nadrágok(rikitókék) nyakláncok(boxer, penge, diamond) masni, felsök
2011. jan. 8. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
New Yorker
2011. jan. 8. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:

tavaly meg tavaly előtt még eléggé divatosak voltak a színes csőgatyák.. volt minden színbe a kínaikba, butikokba és a new yorkerbe is..

masnispolót is szerintem találsz minden 2. boltba..-.-

de am ha veszel 1 sima pólót.. ami számodra emos.. tudsz hozzá venni külön masnikat amiket így rátudsz tűzni..

és nyakláncér kiegészítőkér nézz el egy sima bizsus boltba.. vagy nálunk van 1 ilyen kis bolt.. az a neve h rockrongy, és ott árulnak ilyen emo jellegű cuccokat is

am a netről is rendelhetsz. ha ruhát nm akarsz, de kiegészítőt sztem találsz olcsobbér

2011. jan. 8. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Masnik H&M-ből,cipők,ruhák Garage vagy Speed.

Boxer nyugati aluljáró,karkötők stb kínaiba vagy bárhol.

Nagyon pénzigényes ez a stílus,ha jól szeretnél kinézni,és nem kínai cuccokba járni.

Nekem több százezrem ráment csak erre a stílusra.(cipők,övek,táskák,ruhák,piercingek,fodrász stb)

2011. jan. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!