Mennyibe kerül egy orrpiercinget berakatni?
a piercing már megvan, csak a szúrni kéne
ja és amúgy hogy nem esik ki? jó hogy van egy pici bogyó a végén, de hogy nem esik az ki? Oo
L/17
A pici bogyós kiesik és még kényelmetlen is. De legalább nem veszed észre ha elhagyod.
Én hajlítható végűt vettem és L alakban meghajlítottam. Nah, az nem esik ki :)
Egyébként változó, hogy mennyibe kerül: van ahol 5ezer, van ahol 2 ezer. Nézz utána mielőtt mész.
Egyébként nem szeretik a piercingesek, ha így önállósítod magad és odaállítasz egy piercinggel, hogy ezt szúrja be. Ő jobban tisztában van vele, hogy első piercingnek milyen a megfelelő. Jó eséllyel ott fogsz kiválasztani magadnak egy újat, vagy megmondja, hogy hozz másikat.
Szia!
Szeptemberben csináltattam, nekem L alakút szúrtak bele, mondta a srác, hogy két hétig 70%-os alkohollal, napi 2x kenjem be a környékét, majd ha gondolom, akkor két hét után ki is cserélhetem. 3 hét múlva cseréltem bogyós végűre. Néha kicsúszik, de szerencsére észreveszem. Hajmosásnál, fürdésnél azért kiveszem.
Nekem 4000 volt, Székesfehérváron csináltattam.
21/N
Nagyon változó.5-6000 lehet nagyjából. Az egyenes szárú,bogyós az nem jó.Kampós kell,vagy L alakú.A bogyósat egy véletlen mozdulattal ki lehet tépni,vagy csak simán kiesik.Főleg amig még alakul a lyuk. Majd a szalonban nézz körül,kérdezzd meg a piercert,ő ért hozzá. Max ha nagyon akarod gyógyulás után csere.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!