Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen orrpiercinget célszerű...

Milyen orrpiercinget célszerű berakatni? A vége miylen legyen? Linkeljetek képet! THX

Figyelt kérdés
Szeretnék orrpiercinget berakatni, vmi kis pöttyöt, de nem tudom ,hogy elsőre miylen végűt kellene vennem. Jó lenne, ha képet is tudnátok linkelni,hogy miylen legyen. (A későbbiek folyamán ki akarom cserélni karikára.)
2010. máj. 27. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
szia. orvosi fém kell feltétlenül és ilyen kanyaros:D [link]
2010. máj. 27. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! szerintem vagy olyat, ami egyenes, és van a végén egy kis bogyó, vagy olyat, amit egyenesen veszel meg és be kell L-alakúra hajlítani a végét. De inkább az La lakút. =) 19L

A bogyós végű:

[link]

Ezt be kell hajlítani:

[link]

2010. máj. 27. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a kanyaros végűt válaszd. Nekem a bogyós nagyon könnyen kiesett.
2010. máj. 27. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. :)
2010. máj. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!