Pirosítót lehet úgy használni h nincs lealapozva/púderezve az arcom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 18:51
1/8 anonim válasza:
Lehetni lehet, ha szép sima az arcod! Nekem sajnos nem!
2/8 anonim válasza:
Igen,szerintem is lehet,hogyha tényeleg nincs bőrhibád:)De sajna nekem is van,úgyhogy én alapozók előtte:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. jan. 3. 20:12
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha van egy két pattanás a bőrödön aprón fedd be azt a kis helyet alapozóval, (de csak a piros pöttyöket, és halványan!)aztán jöhet a pirosító!:)
Legalábbis nekem ez a taktikám, és nagyon nagyon beválik!
5/8 anonim válasza:
Ja igen!
Ha púderezve van az arcod,akkor nagyon nehezen marad tartós a pirosítód, és elveszti az intenzív hatását!!!!
Max csak úgy csináld,hogy alapozó, aztán pirosító!
vagy
Az arcbőrödet kendd be a legjobb krémeddel indulás előtt, erre tehetsz egy kis púdert, aztán rá a pirosító!!!!:)
6/8 anonim válasza:
Csak simán a bőrödön nem marad meg olyan sokáig, és foltos lehet, mert a bőrödön vannak zsírosabb részek, ahol jobban megtapad a pirosító.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Lehet h szerzek be alapozót. Pattanásom van 1-2, de azt folyékony korrektorral le szoktam fedni. És ha azt a korrektort tenném a pirosító alá,akk megmaradna?
2011. jan. 4. 15:16
8/8 anonim válasza:
A korrektor nem iylenre való. Neked elég szerintem valami könnyű, nem túl erősen fedő alapozó. Pl: essence-nek valamelyik folyékony alapozója. Vagy esetleg egy ásványi alapozó, ami alapozó és púder egyben, bár ez egy kicsit drágább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!