A swarovskiról tudnod kell, hogy ragasztot kristályok vannak benne(nem érheti víz) és ez a 2 nyaklánc szerintem nem ezüst csak bizsu. Én hasonló csillag alakú swarovski medált vettem, de az ezüstfoglalatos és csak 1500ft volt... Biztos ennyiért akarsz vásárolni bizsut, ami 3 hónap után elszíneződik? Szerintem ez a 2 lánc hatalmas átverés! Higgy nekem én ékszerbecsüs és ékszerész vagyok.
25N
Ha igazi Swarovski,akár meg is úsztathatod,nem lesz semmi baja.Csak hogy a védelmére keljek...
Hát mind a kettő nagyon szép,de attól függ,hogy milyen alkalmakra akarod felvenni.A Pilgrim vidámabb,a Swarowski meg olyan elegánsabb,komolyabb de az is nagyon aranyos! :P
Utolsó miért milyen a nem igazi swarovski? :D Akkor felvilágosítalak! A swarowski kristály a csiszolásról kapta a nevét s mint a nevében is benne van kristály, és törékeny, így nem foglalják, hanem műgyantába RAGASZTJÁK, legyen az ezüst, arany, vagy bizsu ékszer. Így nem ajánlatos fürdetni és ne adj hülye tanácsokat másoknak, ha nem is értesz hozzá. Hozzáteszem mi ,,igazi" swarovskit árulunk és elmondjuk minden egyes kuncsaftnak, hogy ne fürödjön benne, mert kiesik a kristály.
Az ékszerész voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!