Ki rendelt már Coastal Scent88 szemhéjfestéket? És melyiket a mattot vagy a fényeset, kinek melyik jött be jobban?

Nekem matt van, és nagyon szeretem. Szerintem gondolkodj egy kicsit, h milyenre van szükséged. a mattban is vannak selyemfényű színek, így nekem ez jobban kihasználható, mert egyébként többnyire fényes szemhéjpúdereim voltak, de hétköznap jobban szeretm a mattot. Ja és mattból mindig lehet csinálni csillogót, de a csillogóból nem lehet mattot.
Egy dolog fontos. Tegyél alá valamilyen alapot, mert különben nem fog annyira. Egyébként szerintem pár hónapon belül meg fogom rendelni a shimmer palettát is, mert agyon meg vagyok vele elégedve. Most épp ecseteket várok.
Lehet, h ez a videó segít egy picit.

szerintem is inkább a mattot, mert abban is vannak fényes színűek.
Én is nem sokára rendelek de én a barnás árnyalatú palettát vagy a 26-os palettát amiben van pirosító is:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!