Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon hülye kérdés. De...

Nagyon hülye kérdés. De szerintetek melyik szín illik leginkább az arcomhoz ebből az alapozóból?

Figyelt kérdés

Én mindig képtelen vagyok dönteni, és folyton világosabbat veszek, ami elég hülyén néz ki rajtam.. Már vagy 5 alapozót odaadtam húgomnak, mert neki világos a bőre...

Segítsetek dönteni légyszi, hogy így kb melyik illik leginkább, és akkor azok közül próbálok választani..

[link]

[link]

2011. jan. 2. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de ezt így szerintem ember nem tudja eldönteni. Menj egy dm-be, vagy hasonló boltba, ott ki tudod próbálni az alapozókat. Ha bizonytalan vagy, vigyél valakit magaddal.
2011. jan. 2. 15:00
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Van teszter kitéve,próbáld ki.Ez szerintem egyszerű.

De így képről a 21 Nude hasonlít legjobban vagy a 30 Sand.

2011. jan. 2. 15:02
 3/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van teszter, ki is szoktam próbálni, de valahogy mindig a legvilágosabbat választom ki. Úgy is, ha kipróbálom :/

Pedig túl világos, maszk-hatású lesz nagyon. Meg ott a dm-ben kicsit sötét is van, lehet ezért választok mindig rosszul :S

2011. jan. 2. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ennyi pénzért, amibe ez a fajta alapozó kerül, inkább menj el egy Douglas üzletbe, ott is vannak olcsóbb fajta alapozók, és a kisegítők nagyon kedvesek, nagyon jól megtudják állapítani, hogy melyik szín illik a bőrödhöz, értenek hozzá,ott sokkal érdemesebb próbálkozni!!!Ahányszor én is vettem ilyen alapozókat, soha nem találtam el a megfelelő árnyalatot, én is mindenkinek mindig odaadtam, nagyon hülyén nézett ki rajtam.Szerintem kizárólag a Douglas-ban érdemes próbálkozni,mert ott tényleg figyelnek rád, viszont ha rosmann-ba, vagy dm-be mész, ott soha nem tudsz megkérdezni egy embert sem erről.

Szerintem próbálkozz egy Douglas üzletben!

Sok szerencsét!!!

2011. jan. 2. 15:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor előbb benézek egy douglas-ba, úgyis egy helyen van a 2 :)

Ott kb mennyibe kerül egy alapozó?

2011. jan. 2. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a bolt nevén múlik, hanem az eladókon!

De tényleg, kérj segítséget, vagy vigyél magaddal valakit! Így kép alapján nehéz megállapítani, de vásárláskor is csinálhatod azt, hogy felkened, futkosol fél órát, és kimész az utcára, a természetes fényben kistükörrel megnézni magad!

2011. jan. 2. 16:08
 7/11 anonim válasza:
0%
Sztem a közepes illik a nyagon ragyás bőrődhöz pfúj
2011. jan. 2. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Hol ragyás te vak idióta elmebeteg?:D

Ilyen hülye vagy? Azok SZEPLŐK te nyomorék :DDD

2011. jan. 2. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Épp írni akartam, hogy szép a bőröd...az előző nem normális. :D

Én pont ezt az alapozót használom, és nekem is szeplős, talán kicsit hasonló tónusú a bőröm mint neked. Én a Cameo árnyalatot használom. A legvilágosabb kicsit szürkés, a több meg nekem sárgás volt. Próbáld meg az álladon, a nyakadhoz felkenni a tesztert, és akkor válaszd a legmegfelelőbbet.

2011. jan. 2. 18:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem is a cameo van, de ez nekem baromi világos :S
2011. jan. 2. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!