Milyen szilveszteri frizura állna jol?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!TEljesen szöke hátközepéig ér a hajam!!! És nézegettem youtuben a videokat de nem jön be egyik sem!!!valami jo szilveszteri egyszerü kis dögös hajat szeretnék amit könnyü megcsinálni!!!Fél feltüzöttet szeretnék!!!És ha lehet videot küldjetek!!Köszikeh2010. dec. 28. 17:02
1/2 just.me válasza:
Videót nem találtam erről, de barátnőmnek is hátközépig ér a haja, vagy kicsit tovább, és a szalagtűzős haja nagyon szép volt.
Begöndörítette az egészet, 2 oldalról feltűzte, a frufruja neki oldalra volt lakkozva, de ha neked teli frufrud van csinálhatod azt is, hogy feltűződ ilyen bubisra. :)
2/2 anonim válasza:
Ennek a lánynak van pár jó videója. Szerintem nagyon szépeket csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!