Levették két anyajegyemet és heges maradt. Annyira nem nagy és bőrszínű. Ez vajon keloid? És ha az ettől még csináltathatok orr piercinget?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 16:42
1/7 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért, de kérlek hagy kérdezzem meg, hogy pénzért vették le az anyajegyed? és ha igen, mennyibe került? (én is szeretnék megszabadulni pár anyajegytől, és ezért érdekel)
Előre is Köszi
3/7 just.me válasza:
Mert honnan vették le az anyajegyet? Pontosan hol az a heg?
Első válaszoló: Ha nem szépészeti beavatkozás, akkor a TB támogatja a levételt. Én nekem is most vettek le 2 anyajegyet, mert az egyik szövettanra vár, a másik meg veszélyes helyen volt.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem plasztikai sebész vette le ingyen.
A nyakamon van mindkettő.
2010. dec. 28. 19:08
5/7 anonim válasza:
Hónalj, az veszélyes helynek számít? Fájt a levétele?
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem fájt.:D csak az érzéstelenítő egy kicsit.
2010. dec. 29. 17:42
7/7 just.me válasza:
Hát attól függ, nekem a mellemhez közel volt egy, és a melltartó piszkálta mindig, ezért számított "veszélyes" helynek. El kell menni megbeszélni egy bőrgyógyásszal, aki úgyis végig vizsgálja az összes anyajegyedet. És ha talál valami gyanúsat leszedi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!