Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Swarovski és swarovski, mi a...

Swarovski és swarovski, mi a különbség?

Figyelt kérdés
Hello...meg szeretném kérdzni hogy tudja e valaki hogy mi a különbség az a swarovski kristály között ami 27 ezer és aközött ami 2 ezer Ft-ba kerül...kerestem de nem találtam semmi infót...az olcsó az sima bizsu lenne? a drága pedig valódi kristály?...csak mert az olcsó SW oldalon is azt írják h kristály!..előre is köszi a segítséget
2009. jan. 25. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem vannak Swarovski ékszereim, de szerintem a foglalat miatt vannak ilyen árkülönbségek
2009. jan. 25. 22:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, helyesen írja az előző válaszoló. Már lehet kapni pl. igazi swarovski kristályt, ami pólóra vasalható, és csak pár ezer forint...
2009. jan. 25. 23:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is a foglalatra tudok gondolni, meg mondjuk a megmunkáltságra. Pl vannak olyan menyasszonyi ruhák amik tele vannak kristállyal, ez akkor több százezer forintba kéne hogy kerüljön, mégiscsak kb 100 000 ft a kölcsönzési ára.Na meg amit fel lehet vasalni, az is pár ezer ft. Nekem viszont van egy piercingem, elég nagy kő van benne, gyönyörű titán foglalatban maga a kő is nagyon szép formáljú, majdnem 40 E ft- volt.
2009. jan. 26. 08:50
 4/15 A kérdező kommentje:
értem...köszi a válaszokat:)
2009. jan. 26. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
A valódi swarovski-t bőrre teszik, pl. a karkötő belsején ott a cango-rinaldi jelzés. ÉN vettem hamisítványt is, 2 nap alatt lehullott róla a kő. A valódi,ami igaz,hogy 10 ezer fölött van,évek óta szó szerint ékszer maradt.
2009. okt. 28. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Hmm..az én swatovski nyakláncom 15ezer forint volt,és kihullottak belőle a kövek :'(
2010. jún. 13. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:

utolsó. én is ugyan így jártam, ráadásul elkezdett zöldülni is:) én fülbevalót kaptam de egy hónap után elkezdett tönkre menni. kb 1x fürödtem benne és 1x aludtam, mikor bevittem h garanciálisan igenis hogy csinálják meg a válasz ennyi volt: nem szabad benne fürödni úgyhogy ne is számítsak rá hogy megcsinálják. Hát kérem, ott hagy az ember több 10ezreket az üzletben és van pofájuk egy ilyen ékszerre nem garanciát vállalni???

Egy életre leírtam a Swarovskit...

2010. szept. 4. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:

mellesleg a ragasztó olyan mintha technokol lenne, mert az is zöldült..

szánalmas hogy ennyi pénzt elkérnek egy bizsura nem?:)

2010. szept. 4. 16:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem eredeti swarovskit vettetek. többfél fülbevalóm is van. még a hajamat is ezekben festem. Semmi bajuk már 4 éve..
2010. nov. 9. 12:08
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
*többféle
2010. nov. 9. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!