Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen tanáccsal látnátok el?

Milyen tanáccsal látnátok el?

Figyelt kérdés

Műkörmöm van, mert szalagavatóm volt, és már kezdett lefele nőni.

Ma az egyik körmöm bele akadt valamibe, és elkezdett vérezni, letapasztottam.

Nagyon lüktet, nem tudom mikor vegyem le róla.

Nagyon fáj, félek hogy a félkörmöm (saját) is leszakadt.

2010. dec. 26. 20:47
 1/6 Tinker Bell ***** válasza:
Ne csinálj vele semmit otthon, mert a végén még elfertőződik! Jelentkezz be a körmösödhöz és ő leszedi neked normálisan!
2010. dec. 26. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
hnap elmész a körmöshöz és leszedetet, vagy megrövidítteted. arról a körömről le kellene szedni, mert addig be sem lehet normálisan kötni. gondolom én, de a szakember majd megmondja. biztosan látott már ilyet...
2010. dec. 26. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt már csak egy sebész segíthet..

Addig is kiabáld,hogy letört a műkörmöm!-.-

2010. dec. 26. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer úgy beszakadt, hogy lejött a fél körmöm! De szerencsére visszanőtt, csak addig nagyon érzékeny volt, mert ugye ott sebes is volt. De nem vérzett csak az első napokban.

Nekem amúgy nem volt műkörmöm és a sajátom is pici volt, az a legszebb az egészben... na mindegy.

Jelentkezz be a körmöshöz és szedesd le, aztán meglátjátok, mit lehet tenni.

2010. dec. 27. 01:09
 5/6 anonim ***** válasza:
háát.. müköröm ha leveszi neked a körmös újat kell rá csináltatnod mivel lereszelte a körmöd felületét ezáltal igencsak vékony lett a saját körmöd.:S
2010. dec. 27. 01:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne félj, hanem nézd meg, mi a helyzet, mert ha tényleg leszakadt a körmöd, akkor azt fertőtleníteni kell, és rendesen ellátni. Szedd le szépen a tapaszt, nézd meg, ha csak beszakadt, az semmiség, de ha sikerült leszedni a körmöd (az igazit) akkor beugorhatsz a balesetire is :D De ha fáj és vérzik, akkor mindenképp meg kell mosni és fertőtleníteni.
2010. dec. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!