Parfümöt muszáj használni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:57
1/7 anonim válasza:
Hogy érted?
Egyébként szerintem nem.
2/7 anonim válasza:
Az illat fontos dolog. Lehetőleg egy fajtát használj.
Így a párod hamar megszokja, azt az illatot hozzád párosítja és bárhol megérzi, vagy valami hasonlót, akkor te fogsz eszébejutni róla.
Nem muszáj, de lásd be, hogy előny. Pláne ha büdös vagy:D
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös :D
2010. dec. 26. 18:01
5/7 anonim válasza:
nem nem nem!
nem kell használni, csak ha te akarsz. speciel én rosszul vagyk a parfümöktől, mind olyan büdös, hogy nemigaz :))
6/7 anonim válasza:
Utolsó, szerintem te nem szagoltad végig az összes parfümöt. Igenis vannak jó illatok, csak nem találtad meg őket.
Nem muszáj, de hasznos.
7/7 anonim válasza:
Nem, dehogy muszáj. :) De én szoktam, egyrészt megszokásból, másrészt mert sokan dicsérték már a parfümöm illatát, harmadrészt meg mert nekem az ápoltság érzetét kelti, sokkal jobban érzem magam, ha fújok magamra egy kevéskét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!