Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezen a képen az előrébb levő...

Ezen a képen az előrébb levő lányon egy nyaklánc van, nem gáz ha én is felveszek ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

pont ilyet..tehát hogy selyemből meg hogy ilyen hosszú

itt egy másik kép:

[link]

2010. dec. 25. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért is lenne gáz?

Úgy unom az ilyen kérdéseket már, hogy mi gáz meg mi nem. Sz@rd le, hogy mit gondolnak mások és azt hordj ami tetszik.

16/L

2010. dec. 25. 23:55
 2/11 A kérdező kommentje:

tuti hogy nem ciki?

köszi h írtál:)

2010. dec. 25. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok.

Nekem tetszik, én is felvenném. Viszont bármire rá lehet mondani, hogy ciki, csak mert nem tetszik valakinek. Ezért mondom, hogy foglalkozz azzal ami neked tetszik, esetleg olyanokra hallgass csak akik fontosak neked. De idegenek meg beszólogatók véleményére ne adj :)

2010. dec. 26. 00:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van tedd a nyakadba, és élvezd, azt ami neked tetszik.
2010. dec. 26. 00:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!:)
2010. dec. 26. 00:08
 6/11 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Amúgy én imádom ezt a filmet és ezt a nyakláncot is. :)
2010. dec. 26. 01:07
 7/11 anonim válasza:
100%
Csak ha fiú Vagy akkor ...
2010. dec. 26. 08:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nehogy azért ne vegyél fel vmit, mert eseleg mások cikinek tartják... egyébként sztem tök szép, és ha stílusában hasonló cuccokkal veszed fel (mármint sportos cuccokhoz sztem hülyén nézne ki), akkor tök jó :).
2010. dec. 26. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Elég vad színe van, semmiképen ne viseld mondjuk piros, vagy pink ruhához.

Amúgyis, ami az egyik emberen cikin néz ki, az a másikon lehet jó, attól függ ki hogyan, mivel viseli és mennyire illik a személyiségéhez. Pl rajtam tuti nagyon fura lenne, mert nem ilyen a stílusom, de egyik barátnőmön, akinek szőke göndör haja van és romantikusabb ruhákban jár simán el tudom képzelni, h jól néz ki.

2010. dec. 26. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó a film és jó a nyaklánc is. =]
2010. dec. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!