Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúnak ajak piercing. Szerinte...

Fiúnak ajak piercing. Szerintetek:D?

Figyelt kérdés
Na, szóval szerintetek hogy áll egy fiúnak az ajak piercing ? 16éves vagyok, gitár, félhosszú haj.. nem tudom szerintem nekem jól állna és tetszik is, főként a fémkarika. szerintetek nem ciki egy fiúnak? mondjuk bármit mondotok a véleményem nem fog változni csak érdekel a többség véleménye is. :D ja és még annyit hogy szerintetek fiúnak melyik oldalon állna jól ?
2010. dec. 25. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha gitározol és félhosszú hajad van, akkor lehet, hogy illene! Egyébként meg szerintem általában jól áll az embereknek az ajak-pc. Én félnék tőle, mert azt hallottam, hogy roncsolja a fogakat, de szerintem a fiúknak szexi:) Szúrasd ki, ha esetleg mégis úgy látnád, hogy nem áll jól, akkor kiveszed, csak egy icipici lyuk marad a helyén, semmi több:)
2010. dec. 26. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
undorító, de ezt 100%-osan írom. Inkább egy négyzet alakú csillogós fülbevaló, de csak a bal fülbe. Piercing.. pfff
2011. jan. 11. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Gitáros,félhosszú hajjal pc-vel,sexy:D Szerintem nem ciki.Én a bal oldalra csináltatnám,de te tudod hol jobb.

14/gitáros lány:D

2011. jan. 20. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
nem Tominak hívnak véletlenül?
2011. márc. 11. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!