Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 15 évesen sok 2 ajak piercing?

15 évesen sok 2 ajak piercing?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok.

Ja ne hallgass másokra, a lényeg, hogy neked tetszen, nekem amúgy tetszik az ajak piercing, lehet hogy én is szeretnék majd.:)

Láttam már olyan lányt is, aki annyi idős, mint te.

Na annak sok pc-je van az arcán.Van kb 5 db.

2010. dec. 24. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:

gondolj bele,valamilyen szinten a füledben a fülbevalók is piercingek:D

tehát akkor nekem van 3-3 a fülembe ott alul(nemtudom h mondják talán cimpa)egy van felül a fülembe..a másik fülembe pedig a fülnél az a kis kiálló résznél. tehát van 8 piercingem(H):DD

szerintem nemsok..énis szeretnék majd bal oldalra egyet:DD

2010. dec. 25. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
18 alatt egy is sok.
2010. dec. 27. 07:16
 14/18 anonim válasza:
0%
Szerintem rohadt szar. Gondolj bele kik csináltatnak ilyet: a vagányok nagymenők iskolakerülők. (általában) Akik viszont rendesek és tisztességesek, azok nem, és meg sem akarnak ismerkedni olyannal akinek van. Azt milyen lenne ha bele esnél egy ilyen fiúba?
2010. dec. 27. 20:12
 15/18 anonim válasza:
elöttem lévönek igaza van, fölös a pirszing, de ha tetszik...
2011. jan. 2. 15:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, sok.
2011. jan. 3. 22:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Kicsit se sok!

Én olyan helyekre nem csináltatok ahol nagyon látszanak, de én 13 éves vagyok (a fülemben és a köldökömben van)de most akarok egy egypontos pc-t (microdermal-t).

Szerintem nem hülyeség! A nyelvembe én is akartam de még mindig gondolkodok rajta csak félek hogy ott elfertőződne és egy ideig lehet hogy nem tudnák enni sem :(

2011. jan. 9. 19:37
 18/18 A kérdező kommentje:

én is félek a nyelvembe csináltatni pedig szeretnék

köszi a válaszokat:)

2011. jan. 9. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!