Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb szempillaspirál?

Melyik a legjobb szempillaspirál?

Figyelt kérdés

Olyan problémám lenne, hogy több rétegben festem ki a szempillám, mert egy rétegben mintha nem látszana. Viszont ilyenkor összeragad. Ti hogyan oldjátok meg ezt a problémát? Lehet ilyen a szempillám mint ezen a képen? Vagy ez műszempilla? [link]

köszi szépen az értelmes választ :)

2010. dec. 24. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti műszempilla.
2010. dec. 24. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy szempillaspirál szavatossága 2-6 hónap, minőségtől függően, de ha már "elöregedett", úgyis észreveszed, mert csomósodik és lepereg. Amúgy szempillagöndörítőt is használj, nekem nagyon bevált (Rossmanban vettem, For your Beauty kb 600 Ft volt), majd szempillaspirál (ha jó minőségű, nem kell ezer réteget felvinni belőle a kellő hatásért), nekem most Bourjois Volumizer van és nagyon szeretem, de az Avon Supershock is bevált. Ha mégis összecsomósodik, akkor legyen készenlétben egy régi szempillaspirálod megtisztított keféje, amit ez esetben egyszerűen fésűként tudsz használni. A képen pedig vagy photoshop vagy műszempilla eredménye látható.

21/L

2010. dec. 24. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítségedet. Viszont nagyon sok helyen olvastam h a szempillagöndörítő megtöri a szempillákat. Akkor ez mégsem igaz?
2010. dec. 24. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem töri meg, csak ha szempilla spirálozás után használod.

Mindenképp olyat vegyél amin van gumi, az nem roncsol.

Szempilla spirálba meg elég sok fajtát kipróbáltam már, de mindenkinek más az igazi.

Nekem amik bejöttek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Még tudnék párat linkelni. :) Meg amit előttem írtak az Avonos is jó.

2010. dec. 24. 19:18
 5/7 Evelynn ***** válasza:

Az Avonos Supershock nekem nem jó, mert összeragad. Szép hatást lehet vele elérni, de ha összeragad felesleges..

A Loreal-os Telescopic vált be nekem igazán. (arany vagy fekete)

Én ezzel tudok legjobban hosszítani,és az összeragadás minimális.

Maxfactor szempillaspirálokat nem ajánlok ha iylen szempillákat akarsz, mert azok szépen elválasztják, de szinte lehetetlen velük hosszú szempillát varázsolni.

Nem rossz még a Maybelline 'The falsies volume express" (ciklámen színű) sem. Ebbe a kategóriába tartozik nálam a Lancome is.

De ez egyénenként változik, nekem ezek a tapasztalataim. :)

2010. dec. 24. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

AVON SuperShock nagyon bevált!:)

Amúgy nekem nem csomósodik össze ,max ha egy kicsit ,akkor szempillafésű.

2010. dec. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!