Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkeljem maagam?

Hogyan sminkeljem maagam?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,és nem akarom tulzásba vinni,de mégis szeretném szolidan használni a sminket.de hogyan?mit vigyek fel először?
2010. dec. 21. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem egyáltalán nem kéne sminkelned, de ha annyira szeretnél, akkor csak szemceruza és spirál!

Alapozós meg púdert felejtsd el, mert eltömíti a bőrt, bármekkora "márka" meg "bőrbarát". A szájfényt is hagyd a francba, mert gusztustalan és úgyis lejön 1 0perc után.

Szóval: cerka és spirál! :) De tényleg legyen ez a max!!! És ne 1 centi vastagon húzd ki a szemed! xD

2010. dec. 21. 18:10
 2/9 A kérdező kommentje:

háát..nem erre gondoltam am. :D

én korektort használok,és arc pirositot.

szájfény,szemhéj puder(néha),szem cerka,spirál.:D néha tus.

2010. dec. 21. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Szemceruza és spirál a max szerintem is.. De te tudod...

Én nem használok többet a ceruzánál, spirált meg még nem találtam jót. Nincs szükségem rá, szép a böröm.

2010. dec. 21. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi a jó anyámnak használnál ennyi szart? Buliba még oké, de hétköznapokra, padban üléshez bőven elég a szemcerka és spirál.

De a ceruzát is tanuld meg használni. Ne belül kend ki körbe, hanem csak az alsó szempilláid tövébe egy vonalat, ami satírozz el. És alulra is mehet spirál.

Amúgy ha szemhéjpúdert szeretnél, azt is tanuld ki. Van néhány nagyon hasznos magyar sminkblog, nézz utánuk.

2010. dec. 21. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok... Jó, oké, a korrektor még jöhet :) De a pirosítót hagyd!!! Mindenképpen! Most vagy 15 éves, a bőröd most megy át egy hatalmas alakuláson, és ha nem vigyázol, tönkreteheti! Pattanásos lehetsz tőle! Mert eltömíti a pórusokat, nem engedi, hogy a fölös faggyú kijöjjön, nem lélegzik alatta a bőr, így begyullad, és ebből lesz egy szép ragyi... :(

A szájfényt is hagyd, mert az tényleg fölösleges, kenegetheted a szádat egész nap :-/ Inkább ajakápoló, az még jót is tesz neki!

Szemhéjpúder... Hmmm... Áh, az sem kell neked! :D

Még mindig azt mondom: spirál és cerka! (meg ugye korrektor)

2010. dec. 21. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
hüü.lehet hogy igazatok van..de olyan hülyén érzem magam ezek nélkül..mint egy hulla ugy nézek ki.
2010. dec. 21. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Alapozó nélkül én is úgy nézek ki mint egy hulla,sápadt vagyok,fakó a bőröm.. -.- Szerintem nyugodtan használj pirosítót/alapozót/púdert,ha rögtön lemosod(&és rendesen ápolod) miután hazaérsz semmi baja nem lesz a bőrödnek:)

Szerintem használj tust felül(vékonyan és CSAK ha tényleg szépen tudod kihúzni) alá meg valami természetes halvány barnás/rózsaszínes szemhéjpúdert. Spirálozz és kész a szemsmink:)

16L

2010. dec. 22. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ez nem igaz, hogy nem lesz semmi baja ha egyböl lemossa mikor hazaér. Ha több órán át fentvan az arcodon már az árt. 5-10 év múlva úgy fog kinézni mintha 45 lenne.
2010. dec. 22. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:

A bőr öregedését elsősorban a gének határozzák meg. Lehet,hogy minden kozmetikum nélkül is hamarabb fog ráncosodni(találkoztam egy 23 éves lánnyal,akinek annyira meg voltak ereszkedve a szemhéjai,hogy alig látott ki alóluk,pedig soha nem sminkelt)...

Nyilván a smink "vegyszer",de nem azokkal ártunk a legtöbbet. A remek városi levegő ugyanúgy eltömít a pórusokat,szoli,cigi...

Én kb egy éve szinte mindennap használok alapozót,nagyon csúnya pattanásos/mitesszeres volt a bőröm. Rendesen ápolom & tisztítom,érdekes módon az alapozótól egy darabbal sem lett több *koppkoppkopp*

2010. dec. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!