A nagyobbacska orrocskához milyen ajaksmink illene, hogy ne látszódjon annyira az orr, és szájjal lehetne ellensúlyozni?
Figyelt kérdés
Az orr nem csúnya, hanem inkább krumpli nózi.
A szem zöld (mehet hozzá a füstös szemfestés)
Az ajkak nem vastagak, de nem is annyira vékonyak. Közepesek, de közelebb vannak a vékonyhoz.
Szilveszterre szeretnék valami jó sminket.
Köszönöm
2010. dec. 21. 10:06
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,(Mert nekem is nagy az orrom)hogy ha világos,csillogós vagy fényes szájfényt használsz,az ellensúlyozni fogja az orrod,és még a szád is nagyobbá varázsolja :).Szemedhez is használhatsz a füstös helyett valami csillogóbbat,viláosabbat,mert az nagyobbítaná a szemed ami szintén ellensúlyozná az orrod.Szilveszterre amúgy is a csillogó smink(arany,ezüst)illik a legjobban :).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Világosabb szem smink? Erre nem gondoltam. Azért gondoltam a füstösre, mert kevés a szempillám.
Milyen világost javasolsz? Zöld, kék, arany, barna, stb?
2010. dec. 21. 10:56
3/5 anonim válasza:
arany vagy ezüst.. ruhádtól függ :D
4/5 anonim válasza:
Az orrodat simán tudod "kicsinyíteni" egy kis praktikával. Nem kell hozzá más, csak a bőrödnél vagy 2 árnyalattal sötétebb kontúr és egy ecset. Csodákat lehet elérni, de nézd meg youtubon, az ő videói között már láttam is ilyen videót, csak ki kell keresned:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2010. dec. 22. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!