Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan szájkortúrtetoválás...

Van olyan szájkortúrtetoválás ami tényleg természetesen hat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a tetovlt szemöldökű típus, természetes lány vagyok és visszafogottan sminkelem magam egyébként.

Azért gondolkodom ezen, mert a számnak nem szép határozott vonala van, hanem cakkos a széle, és sztem nem szép.

Amiket online néztem és természetesnek ígérték magukat, azok mind ilyen pirosas színűek voltak és nem is lehettek volna távolabb a természetestől.

Tapasztalat? Vélemény?

Az nem megoldás, hogy ceruzával kihúzom, bár úgy szépen meg tudom csinálni, dehát amikor lekopik az nagyon ciki, hogy látszik, hogy festve volt... És csak akkor működik, ha nem eszem, nem iszom, nem csókolok meg senkit és pl nyáron nem izzadok meg és nem fürdök pl strandon, szóval nem működik ez így...

2010. dec. 19. 19:33
 1/1 anonim ***** válasza:
nem
2010. dec. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!