Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek a piercingemel?

Mit tegyek a piercingemel?

Figyelt kérdés
Azz a helyzet hogy tenap szuratta a pc t nem is fáj meg semmi be sem dagadt csak estéra az elsó golyó kikezzdte az innyemet alul és nem tudom hogy mit kezdjek veleE!!Nincs valami jó tppetek?
2010. dec. 18. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Dobd ki a kukába, amíg nem késő, és kezeld az ínygyulladásodat. És olvassál sokat jó könyveket, attól lesz értékelhető helyesírásod.
2010. dec. 18. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Az elég gyorsan ment, ha már most piszkálja az ínyed. Lehet, hogy nekem volt szerencsém, de 2 év alatt semmi baja nem lett. Ha nagyon ragaszkodsz a piercinghez, akkor adj a dolognak még egy esélyt és próbálj ki szilikon szárút. Ha attól sem változik a helyzet, akkor szerintem nem marad más, minthogy kiveszed. Nagyon csúnya vége lehet az ínyvisszahúzódásnak... :S Azért sok sikert!

20L

2010. dec. 18. 09:29
 3/3 anonim ***** válasza:

milyen piercing? nyelv?

ha mégcsak tegnap lett szuratva akkor még azért várnák egy kicsit.. (:

2010. dec. 18. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!