Én nem éreztem semmit. Vmit fújt rá a srác, amitől olyan volt az orrom, mintha lefagyott volna, el is zsibbadt, így semmit nem éreztem.
21/N
2010. dec. 13. 23:20
2/9 A kérdező kommentje:
azt is hallottam h a könnyezés is általános...te is könnyeztél?
2010. dec. 13. 23:21
3/9 anonim válasza:
Apró szúnyogcsípést éreztem, ami 1 másodpercig tartott és igen, volt aztán könnyezés is.:)
2010. dec. 14. 07:58
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is fújt rá a nő egy spray-t,gondolom azzal fertőtlenített és fagyasztotta le. Nem fájt amikor átlőtte csak hallottam ahogy reccsen át az orrom:D kicsi morbid, de így volt..aztán jött a könnyezés és miután elmúlt a spray hatás akkor kezdett fájni. De szerintem simán túlélhető! Nekem már 5éve hogy megvan:) Mit szeretnél az orrodba rakni? Nekem ici-pici kő van ami megcsillan a fényben és mindenkinek nagyon tetszik!:)
Aztán sok sikert ha csináltatsz!:)
2010. dec. 14. 08:10
5/9 anonim válasza:
Első vagyok:
Egy kicsit könnyeztem.
2010. dec. 14. 09:28
6/9 anonim válasza:
Nekem csak lefertőtlenítette, nem érzéstelenítette. Tűrhető volt, bár a nő bénázott, leejtett valamit, úgyhogy még húzta egy kicsit. :-) De alapjáraton jól bírom a fájdalmat. Ezek nem olyan vészes dolgok. A nővérem a köldökébe csináltatott érzéstelenítő nélkül, amit ugye 1,6 mm-es tűvel szúrnak. Szóval túl fogod élni akkor is, ha nem érzésteleníti.
2010. dec. 14. 11:15
7/9 anonim válasza:
nekem nem érzéstelenített de nem is fáj meg semmi..
de kérheted hogy ne szúrja, hanem lője az még annyira se érezhető :D
2010. dec. 14. 11:34
8/9 anonim válasza:
Ne, ne lője, mert az sokkal később gyógyul, és roncsolhatja a szöveteket! Normális helyeken csak szúrják, nem is lőnek!
2010. dec. 14. 12:27
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, sírtam is ha jól emlékszem. Amikor beletekerték a piercinget (kampós végű), az is fájt. Aztán másnap reggel úgy ébredt h alvadt vét borította az orromat, amikor megláttam a tükörben majdnem elájultam :S De megérte megcsináltatni, nagyon szeretem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!